2018. március 12., hétfő

CSÚCSRAJÁR A KORMÁNYZATI KORRUPCIÓS PÉNZKIÁRAMLÁS

KARVALYOK FÖLDJE BLOG
Szerző: Karvalyok Földje
2018.03.12.



Vajon van összefüggés azon tények között, hogy
- a miniszterelnök-helyettes beszédet mond az egyik szállodájának az avatásán,
rendszeresen együtt vadászik ugyanez a vállalkozó és ugyanez a politikus külföldön (fénykép is van róla),
- a számlákat pedig a vállalkozó egyenlíti ki?

Ha az ügyészségünk vezetőit kérdeznénk, valószínűleg semm
i, hiszen oly sok magyarázat lehet a csillagok ilyetén együttállására, például ráhamisították a fotókra a NER által feltőkésített üzletembert (az irigyei direkt így keverik gyanúba szegény ártatlant) és egyébként is biztos személyiséglopás áldozata lett és nemcsak a pénzét lopták el kifizetni fontos ember vadászatát, hanem még korrupciós vádakkal is illethetővé tették. És nemcsak őt, hanem a fiát is. Hogy miért nem tett feljelentést, miután vagy ötször egymás után eltűnt ötmillió forintja? Ugyan, ki figyel ilyen apróságokra, mint pár milla, ami Svédországban landol? Más politikus arra nem emlékezett, hogy egymilliárdnyi osztalékot kivett a cégéből készpénzben, akkor bankszámláról ki tudja ki által leemelt rongyos öt millió bárkinek elkerülheti a figyelmét, nem?

De vajon Semjén Zsoltnak nem tűnt fel, hogy nem ő fizeti a skandináv vadászatokat
, hanem valaki más? Vagy csak úgy felhívta minden évben valaki egy ki emlékszik már milyen cégtől, nyert egy „vettél egy macskakaját és beküldted a nyugtát” sorsoláson, és ez volt a fődíj? És senki sem kérdezte meg tőle kormányülésen egyszer sem, Zsoltikám, miből telik neked ilyen rongyrázásra? Vagy ez teljesen természetes odafent, hogy valaki a hivatalos éves fizetésének egyharmadát elkölti egyetlen külföldi útra, csak hogy lőjön egy háziállatot helikopterről? Pedig akár Hortobágyon is telibe kaphatott volna egy szürke marhát, mennyivel olcsóbban kijött volna, még a kopterbérlést is fillérekből megúszta volna, csak Rogánt (vagy a feleségét) kellett volna megkérdeznie.

Valahol messzi a kannibálok országában egy turista betér egy útszéli étterembe. Elkéri az étlapot, melyen a következő a kínálat:
Currys vadász: 5,95 dollár
Roston sült halász: 6,95 dollár
Nyárson sült politikus: 59,95 dollár"
Csodálkozva kérdezi a pincért, miért kerül jóval többe a politikus? Mire a válasz:
„Na de uram, van fogalma róla, mennyibe kerül a politikusok tisztára mosása?”
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.