2018. március 13., kedd

EZEK A FIATALOK MÁR NEM FOGNAK ODAFIGYELÉST, MEGÉRTÉST KÉRNI A FÓBIÁVAL KÜZDŐ TIBORCZ ISTVÁN APÓSÁTÓL

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ BLOG
Szerző: H. A.
2018.03.13.


Ha van terület, ahol a legsúlyosabb, a legnehezebben korrigálható károkat okozta a fülkeforradalom utáni, sajátlábraállásügyi nemkormányzás, akkor az kétségtelenül a Hoffmanrózsa-féle elemi gonoszsággal, stratégiai megfontolásból ledózerolt oktatás.

Ha a szétlopott ezermilliárdokon túl van megbocsáthatatlan bűne a két egymást követő orbáni nemkormányzásnak, az minden vitán felül a minden tekintetben versenyképtelenné silányított, a társadalmi egyenlőtlenségeket újratermelő 
oktatási rendszer konszolidálása.

Nem tartalmi kérdésekről lesz szó, a szakemberek számtalanszor elmondták erről a véleményüket, hanem arról a tényállásról, hogy az ország miniszterelnöke miként szakított végérvényesen a valósággal. Arról a szánalomra méltó és aggodalomra okot adó állapotról van szó, hogy ott, ahol Vona Gábor, Szél Bernadett és Karácsony Gergely (vagy bárki más) a nyilvánvaló ideológiai szembenállások és egyéni érdekek dacára képes egy asztalhoz ülni egy nemzeti jelentőségű ügy kapcsán, onnan a zsinórban nyolc éve hivatalban lévő miniszterelnök gyáván elmenekül. Onnan is.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.