2018. március 23., péntek

HABONYISTA MOCSOK, OROSZ PROPAGANDA, MAGYAR ADÓFIZETŐI PÉNZEK ÉS LAJOS, AZ ÁLDOZAT

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2018.03.23.


...Az, hogy a Fidesz hogyan fogja elcsalni a választást határon innen és túl, az egyre nyilvánvalóbb. (Amúgy külön gratulálunk a Tuzson nevű embernek, aki a nagy fennforgásban és vergődésben halottakkal sms-ezik.) Hogy időnként egyik-másik szellemi rövidnadrág félszájjal elkotyogja, hogy az egész migránsozás egy kamu téma, az is elég világos, bár semennyire nem szórakoztató. Szilus például elismerte, hogy a migránsoknak eszük ágában nincs ittmaradni; Lázár azt is kinyögte, hogy kurvára nincsenek bevándorlók Magyarországon, a hazug kampány meg azért hazug, mert kampánylyukból kampányszél fúj és mert Orbán agybaja, hogy a migráció olyan fontos kérdés, hogy másból sem állhat a kampány; Deutsch szerint meg azért kell migránsozni, mert ami az ellenséged szerint faszság, az teljesen rendben van.

A CRCB (Korrupciókutató Központ Budapest) közben komoly tartalomelemzési módszerekkel tárta fel a nyilvánvalót: a kormánysajtónak nevezett pöcegödör bizonyítottan orosz propagandát terjeszt. A Kremlben meghatározott irány díjnyertes honi követői (a mindenegyben.com nevű brutáloldal mellett) a habonyista lokal.hu és 888.hu. Szerencsére a lopott pénzből működő Magyar Idők meg a PS sem panaszkodhat. További részleteket ITT lehet olvasni, ám a legsúlyosabb, legaggasztóbb konklúziót iderakom: miközben propagandájuk terjesztésére máshol komoly összegeket kénytelenek költeni az oroszok, Magyarországon a magyar adófizetők pénzén terjed az alternatív putyinista mocsok. Nekik tök ingyen. Butuljon a világ, éljen táváris Putyin és Orbán megbonthatatlan barátsága!

És akkor, hogy Kósa Lajos is érezze a törődést, és nehogy azt higgye, megfeledkeztünk róla. A Blikk ma azzal kedveskedik a legokosabb Lajosnak, hogy megszólaltatja ama bizonyos csengeri nőt, Sz. Gábornét, aki elmeséli, hogy nagyon jó volt a kapcsolatuk Kósával, aki rendszeresen jár hozzájuk, náluk is evett. 2012-ben indult barátságuk (amikor Orendi Mihályon, a korcsolyaszövetség elnökén keresztül kereste meg Kósa Lajost, mert az örökségből meg akart venni egy debreceni hotelt, ami akkor még az FHB tulajdonában állt), aztán megromlott. Kósa utoljára 2017 márciusában járt náluk, novemberben még beszéltek telefonon, de azóta nem tudják elérni a minisztert. Sz. Gáborné nem érti, hogy a miniszter miért fenyegeti feljelentéssel, amikor szerinte sem őt, sem Orendi Mihályt nem csapta be. A nő elmondása szerint a nyilvánosságra került okiratokat még a férje juttatta el a Magyar Nemzethez öngyilkossága előtt.

Aztán a Népszava is szolgáltat néhány érdekes információt, hogy örüljön a legostobább Lajos. Azt írják, nem csak a tárcanélküli és édesanyja, hanem a politikus neje is érintett a rejtélyes örökség ügyében. A lap birtokába jutott egy újabb közjegyzői okirat, amelyből kiderül: miután a csengeri hölgy Kósára bízta állítólagos örökségét, hogy vegyen belőle állampapírt, 2013 áprilisában papíron megajándékozta a miniszter feleségét 2 millió 633 ezer 445 euróval, ami az akkori árfolyamon több mint 800 millió forint volt. A megajándékozott politikusfeleség pedig a jelek szerint tudomásul is vette az ajándékozási nyilatkozatot. Ezt követően, szeptemberben született az új dokumentum, amelyben már anyuka szerepel, nem a feleség. Ez annyira szép, hogy abba is hagyom. Túlcsordultunk kissé, de legalább egészen biztosra vehető, hogy ma sem fogjuk elunni magunkat. Mindenkinek minden jót, jövünk vissza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.