2018. március 28., szerda

MAGYARORSZÁG SIRATLAK!

SZTÁRKLIKK
Szerző: VÁSÁRHELYI MÁRIA
2018.03.28.


Micsoda szívszorítóan szánalmas világ az, amelyben a demokraták egyetlen reménysége, hogy az ország jövőjét kezében tartó két maffiavezér nem békül ki egymással. És legnagyobb rettegése, hogy mégis kiegyeznek egymással.

Ahol tehát az egymással szemben álló maffiák tartják kezükben az országot. Ahol a maffiakormány legyőzésének egyetlen esélyét az teremtheti meg, ha a demokratikus pártok "technikai szövetséget" kötnek a nemrégen még nyíltan neonáci párttal, hogy legyőzzék a jelenlegi szélsőjobboldali, az országot kifosztó, fasizálódó kormánypártokat.

Olyan szövetséget, amelyből legerősebb pártként a taktikai okokból - feltételezhetően átmeneti időre - identitást váltó neonáci párt kerül ki, és diktálja majd a kormányalakítás feltételeit. És miféle "demokrácia" sülhet ki ebből? Magyarország siratlak!

Kiváltképp mivel ugyanez a helyzet az egész régióban. Szlovákiát ugyanúgy a helyi maffia tarja a markában, mint Csehországot, Romániát, Lengyelországot vagy Bulgáriát. Csupa Eu-s ország, amelyekben a maffia megerősödését a hatalmas Uniós támogatások tették lehetővé. Ennyiben a térség lezüllesztése és fasizálódása egész Európa felelőssége.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.