2018. március 27., kedd

"MÁR HOGY NE LENNE VENDÉGHÁZ!" - TAGADJA A FIDESZES KÉPVISELŐ, HOGY SAJÁT HÁZÁT HÚZTA FEL AZ UNIÓS MILLIÓKBÓL

HVG ONLINE - ITTHON
Szerző: hvg.hu
2018.03.27.


Nem könnyű az ünnep előtt egy héttel szállást találni a húsvéti hagyományairól és rendezvényeiről híres Hollókőn. Különösen nehéz a helyzet, ha olyan vendégháznál próbálkozik az ember, amiről a környéken mindenki azt mondja: az valójában a térség fideszes képviselőjének rezidenciája.

Á, ne is keresse, az nem vendégház, hanem magánszállás - ezt azt a választ kapta ugyanis a telefonba a hvg.hu munkatársa, amikor a hollókői Görbeország vendégház elérhetősége után érdeklődött a vele azonos utcában lévő magán- és vendégházak telefonszámain. A felhívott helyeken mindenütt rögtön azt is hozzátették - volt ahol nevetve -, hogy „hiszen az a Becsóéké”.

Á, ne is keresse, az nem vendégház, hanem magánszállás

Mármint a Fidesz országgyűlési képviselője, Becsó Zsolt családjáé. A politikus neve két éve pont e vendégház miatt került a hírekbe, miután a Direkt36 kiszúrta, hogy a képviselő kihagyta a vagyonbevallásából azt a testvérével közös vállalkozását, amely 34 millió forintnyi uniós támogatás nyert el egy hollókői vendégház (és egy pásztói teniszcentrum) építésére...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.