2018. március 25., vasárnap

MÁR A JEGESMEDVÉK, DE A FÓKÁK SINCSENEK BIZTONSÁGBAN SEMJÉNTŐL

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: HAJNAL ÉVA
2018.03.24.


Dagad a Semjén-féle vadászbotrány, a svédországi helikopteres rénszarvas kilövési-ügy miatt már feljelentés is érkezett a rendőrséghez. A svéd norran.se hírportál cikke szerint Tina Häggmark, az észak-svédországi Västerbotten rendőrségének sajtósa bejelentette, hogy lopás gyanúja miatt vizsgálódnak és lesznek meghallgatások is az ügyben, de egyelőre még csak előzetes, vizsgálati szakaszban van a nyomozás. Mint arról korábban írtunk Niklas Johnsson azt ígérte az egyik legnagyobb svéd lapban (Aftonbladet), hogy feljelentést tesz a rendőrségen, mert a Semjén-féle vadászbotrány egyik fotóján felfedezte, hogy a miniszterelnök-helyettes az ő háziasított rénszarvasának tetemével pózolt. Holott ő egészen biztosan nem adott engedélyt az állat kilövésére.

Először a Magyar Nemzet közölt felvételeket a vadászatról, illetve az ott használt helikopterről. Később ők írtak arról is, hogy dokumentumaik vannak arról, hogy az utakat egy állami pályázatokon is kifejezetten sikeres vállalkozó, Farkas József fizette be, aki több százmillió forintnyi állami és uniós pénzhez jutott 2010 óta, vagyis azóta, amióta a második Orbán-kormány hatalomba lépett. Semjén eddig ötször vett részt Svédországban luxusvadászatokon, amelyek minimum 4-5 millió forintba kerültek alkalmanként. A vadászatok egyikén helikopterrel derítették fel a szarvasokat, majd a tetemet is azzal szállították el, ennek költsége, több mint 750 ezer volt forint óránként.

Az élet hihetetlenül ironikus kártyákat tud leosztani: ugyanis a magyar propaganda azt harsogja lépten-nyomon, hogy Európa nyugati országaiban, közöttük Svédországban a bevándorlók (a kormánypropaganda lealjasított kifejezésével élve a migránsok) mennyire nem képesek tiszteletben tartani az ország törvényeit és kultúráját. A magyar migráncsmédia is azt nyomja, hogy menekülnek a svédországi magyarok az elviselhetetlen életkörülményektől, ami arrafelé kialakult a bevándorlók miatt. Mit ad Isten, erre jön a vérszomjas, keresztény magyar miniszterelnök-helyettes, és oligarcha módjára helikopterről lövöldözi a svéd gazdák állatait, majd a tetemet is ellopja totál illegalitásban...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.