2018. március 21., szerda

MÁRKI-ZAY A KEZÉBE VETTE AZ ELLENZÉKI KOORDINÁCIÓT: 53 ESÉLYES JELÖLTET MUTATOTT BE

INDEX
Szerző: NÉMETH TAMÁS
2018.03.21.



A friss hódmezővásárhelyi polgármester, Márki-Zay Péter éppen azon van, hogy országos szintű legyen a koordináció, de legalábbis tiszta legyen, hol, ki a legerősebb jelölt a Fidesszel szemben. Erről itt írtunk bővebben. A projekt érdekében egy oldalt is indított, ahol eddig csak két jelölt volt feltüntetve a 106-ból, most újabbak kerültek fel.

De szerda délután Budapesten a Viszlát, kétharmad!, a Közös Ország Mozgalom, a Számoljunk együtt és az 1 jelölt a változásért! nevű projektek Márki-Zay Péterrel, Bod Péter Ákossal, Elek Istvánnal és Lányi Andrással tartottak sajtótájékoztatót “A változás esélye" címmel, ahol további jelölteket jelentettek be.

Márki-Zay azt mondta, a hódmezővásárhelyi eredmény megmutatta az országnak, hogy egy fideszes fészekben is nyerni lehet, mert a többséget irritálja a megfélemlítés és a korrupció. Azt gondolták, három és fél hét elég, hogy az induló pártok is feldolgozzák a győzelem tanulságait, most mégis aggódnak, ezért úgy látják, megint a párton kívülieknek van tennivalója...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.