2018. március 9., péntek

MI VEJED VAGYUNK!

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2018.03.09.


A Fidesz tájékán egyre nagyobb a kapkodás, miközben már csak egy hét van miden idők talán utolsó békemenetéig. A pártvezetés mindenkit mozgósított, akit csak tudott, hogy minél több emberhez eljusson a békemenet híre. A Kubatov-listát beüzemelték, ismét izzanak a vonalak Érsekvadkerttől egészen Bicskéig. A Fidesz mindent bevet, hogy ne essen pofára. Szimpatizánsokat várnak Romániából és Lengyelországból is, hisz meg kell mutatni, hogy övék a hatalom. Szerintük legalábbis.

Noha már a békemenet kihirdetésekor sikerült azon összeveszni, hogy kinek is tulajdonítható e zseniális ötlet, mégis megpróbálják elhitetni, hogy nincs itt semmi gond. Továbbra is százezreket képesek harcba vinni, ha szükség van rá. A békemenet mára a kormány elrettentő fegyvere lett. Békéhez soha nem is volt és nem is lesz köze. A CÖF – élén az ország neves uszítóival – megparancsolta az alattvalóknak, hogy azonnal rohanjanak talpat nyalni.

Az egyisten Orbán Viktornak szüksége van rájuk. Mutassák hát meg a mocskos sorosista, ballibsi férgeknek, hogy ki is itt az úr. Ki az, aki életről és halálról dönt. Kirándulásnak, ártatlan túrának álcázva próbálják meg nyugdíjasok tucatjait rávenni arra, hogy jelenlétükkel támogassák a Fidesz vezérét. Ha a hívó szó nem lenne elég, Orbán Viktor pénzt is oszt: Erzsébet utalványok, valamint rezsicsökkentés formájában.

El kell felejtetni velük a kórházakban tapasztalt borzasztó állapotokat, azt, hogy unokáik már valahol sok ezer km-re kellett, hogy megszülessenek. A jó dolgokra kell őket emlékeztetni, arra, hogy mit adott a kormány. Nem számít, hogy hazudnak, a fontos az, hogy ott legyenek március 15-én és ott legyenek április 8-án is, akkor, amikor igazán fontos. Kihasználják őket, mint ahogy tették azt korábban oly sokszor. A politika játékszerei lettek ők, akiknek hogyléte abszolút hidegen hagyja a politikai vezetést. Egy a fontos, a szavazatuk.

Azok, akik március 15-én részt vesznek a Fidesz által szervezett békemeneten, egy elnyomó hatalom szekerét tolják. Azzal, hogy támogatják azt a kormányt, mely felelős az ország borzasztó állapotáért, cinkosai a rendszernek. Aki részt vesz a kormány erődemonstrációján, annak nincs joga ahhoz, hogy később felháborodjon annak visszaéléseit látva. Ha érdekli őket az igazság, arról megbizonyosodhatnak most is, viszont amennyiben a tudatlanságot választják, úgy lepaktálnak az őket is elnyomó rendszerrel. Erre pedig nincs mentség.

Lesz egy másik békemenet is március 15-én, méghozzá az MKKP szervezésében, a cél szintén az erődemonstráció. Az, hogy megmutassuk, többségben vannak azok, akik változást szeretnének. Többségben a gondolkodók, akik nem hitték el a kormány újabb hazugságait és nem ültek fel az uszításnak. Ha képesek vagyunk megmutatni, hogy többségben vagyunk, akkor a hódmezővásárhelyi taknyolást követően ismét a padlóra kerülne a Fidesz-KDNP...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.