2018. március 7., szerda

MIÉRT NÉZIK TÉTLENÜL A HATÓSÁGOK A TÖMEGES VÁLASZTÁSI CSALÁST?

MÉRCE
Szerző: JÁMBOR ANDRÁS
2018.03.07.


40 párt állíthat országos listát a választásokon, van olyan hely ahol 30 egyéni jelölt is lehet. Mégis az elmúlt hetekben nem láttuk őket az utcán, nem kopogtattak be az ajtónkon, hogy aláírást gyűjtsenek.

Ellenben jönnek a hírek, hogy ellenzéki jelöltek aláírásai, vagy éppen magának a Nemzeti Adatvédelmi Hatóság elnökének aláírása van olyan jelöltek mellett, akiket nem támogattak. Vannak hírek lista és ajánlás csereberékről vagy vásárlásról.

Tudjuk, hogy órási bizniszről van szó, 4 éve is gond nélkül húzták be ezek a pártok az állami támogatást. Pedig akkor “csak” 18 lista volt a rekord. Most 40, és ezzel több mint 4 milliárd forint közpénz.

Tehát látunk egy választási csalást, egy olyan választási csalást ami az adófizetők, a mi pénzünk megcsapolására megy. Az ember azt gondolná, már kiszálltak a rendőrök, nyomoznak a nyomozók, ott vannak a bűnüldözők és lecsapnak az egyértelmű bűncselekményekre.

De nem. A Legfőbb Ügyész a volt Fidesz képviselőjelölt Polt Péter hallgat, nem indultak rendkívüli vizsgálatok, a Fidesz többségű választási bizottság és választási iroda is mély kussban ül.

Pedig itt választási csalások történnek.

De úgy tűnik nem érdeke a magyar állam szerveinek ezt felderíteni, a közpénzt megvédeni. És azt is tudjuk miért. Erről Kunhalmi Ágnes mesélhetne, aki 4 éve úgy kapott ki egyéni körzetében, hogy ha a kamu Összefogás pártra, vagy a kamu Szociáldemokratákra adott szavazatok, hozzá kerültek volna, megnyeri a mandátumot. És akkor a Fidesz nem szerez kétharmadot azon a választáson.

Most is erre megy ki a játék, az ellenzéki szavazatok elszipkázására. A választási bizottság kamu pártok delegáltjaival való megszállására, a választási törvény által a pártoknak adott reklámidőben vetített reklámok nevetségessé tételére (ha mind a 40 párt akar hirdetni az RTL Klubon, a csatornának napi 3 óra választási reklámot kell majd közölnie.

A szemünk előtt zajlik a választások hiteltelenítése, ellehetetlenítse, az ellenzéki pártok nehezebb helyzetbe hozása, és a magyar hatóságok nem tesznek semmit...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.