2018. március 9., péntek

MIÉRT SZORÍTJA MÉG MINDIG MEGFESZÜLŐ FARPOFÁKKAL AZT A ZABSZEMET?

KOLOZSVÁRI SZALONNA - VENDÉG
Szerző: CZOTTER JÓZSEF
2018.03.08.


Te emberke, ma lenézett senkiházi, proli, közmunkás, akinek nem jutott föld, trafik, részesedés az uniós pénzekből a manikűrös vagy Mészáros, és a többi fideszhaver miatt, te diák, aki tanulni, s majd dolgozni szeretnél és ti jogfosztott emberek! Nagyon kíváncsi vagyok, mikor jön el, és melyik lesz az a pillanat, amikor az asztalra csaptok végre. Amikor azt mondjátok, mit mondjátok, üvöltitek, elég volt!

Mindenesetre ingerküszöbödet eddig nem csiklandozta meg sem az alaptörvény megszületése, sem az egyszemélyes központosított hatalom kiépítése, sem a sajtószabadság leköpése, sem mindenféle listázás, sem a magánnyugdíjak einstandolása, sem az „egykulcsos adó” igazságtalansága, sem az „unortodox” gazdaságpolitika, sem az Unió legmagasabb áfája, sem a sárgacsekk-adó, sem a tömegével megszűnő vállalkozások száma, sem a bezárt és lehúzott rolójú boltok látványa, sem a földekkel ügyeskedő kormányközeli „parasztok” lelepleződése, sem az Alkotmánybíróság nevetségessé tétele, sem a bíróságok függetlenségének megcsorbítása, sem a köztévé hatalom iránt végtelenül szervilissé tétele, sem a tömeges elbocsátások, sem az egészségügy szétbarmolása, sem a közoktatás minden logikát nélkülöző átalakítása, sem a nem tandíjnak hívott tandíj bevezetése (sem az, hogy évekkel ezelőtt azok népszavaztattak ellene, akik most bevezették a nem tandíjat), sem az iskolák kifosztása, sem a szolidaritás teljes hiánya a rokkantak és az egyéb hátrányos helyzetű rétegek iránt, sem a mélyszegénységben élők számának növekedése, sem a közmunkáért járó pénz, sem a munkanélküli segély időtartamának megkurtítása, sem a hajléktalanok alkotmányba emelni kívánt megalázása, sem az aluljáróban látható kordonok, sem a focira szánt pénzek mennyisége, sem az Új Színház fasizálódása, sem a Nemzeti igazgatójának előre megtervezett kinevezése, sem a felülről jött ukáz: az Úr Lucifer fölött áll, sem a filmszakma ellehetetlenítése, sem a Műcsarnok elajándékozása, sem Fekete György megnyilvánulásai, sem a Békemenet, sem a zsidózás, sem a cigányozás, sem a buzizás, sem a baltás gyilkos kiadatása, sem a Horthy- és turulszobrok elszaporodása, sem a rovásírásos táblákra költött pénzek mennyisége, sem a kormányzati cinizmus, sem a hazugságok áradata, sem a soha meg nem magyarázott szabadságharc, sem a külföldön boldogulók egyre nagyobb száma, sem a kilátástalan jövő, sem az átírt múlt, sem a borzasztó jelen, sem a rothadó városok, sem a pusztuló vidék, sem az ideges és mosolytalan ország, sem az ország határára épített pengedrótos kerítés, sem a minden utcasarokra kiplakátolt Soros, Brüsszel, ENSZ mérhetetlenül szánalmas mantrázása.

A Liberacion 2012-ben azt írta: Magyarország egy arctalan nemzet. Mindenki pont úgy van mint a rendszerváltás előtt. Zabszemmel a seggében. Akkor a zabszem a ruszki katonák miatt volt a seggben. Ma mi miatt van szorulása a népnek? Miért szorítja még mindig megfeszülő farpofákkal azt a zabszemet? Nem lenne végre ideje észrevenni, hogy ami kiváltja a zabszem-effektust, valójában nem is létezik. Csak egy illúzió amit elhitettek a néppel. Van még 34 napod, hogy ellazítsd a farpofádat, és megszüntesd végre a szorulásod!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.