2018. március 18., vasárnap

NEMZETI VAGYONELKOBZÁS FIDESZ MÓDRA

SZTÁTKLIKK BLOG
Szerző: KONCZIK MÁRTON
2018.03.18.


A Czeglédy Csaba által is tulajdonolt cég székházának áron aluli árverezése, és Fidesz-közeli kézbe adása megmutatja, adott esetben hogyan kell elképzelni Orbán Viktor választás utánra ígért elégtételvételét.

A Human Operator Zrt. irodaházát árverésre bocsátották. melynek során a cég szombathelyi székházát jóval a valós piaci ára alatt értékesítették. Ám az, hogy az ingatlant épp a város jelenlegi fideszes polgármesterének közeli munkatársa szerezte meg, már több mint elgondolkodtató.

Ahogy arra a Sztárklikk számos alkalommal rámutatott, a szocialista képviselő ellen indult büntetőeljárás olyan szintű politikai leszámolóakciónak tűnik, amilyeneket eddig csak Oroszországnál láttunk, Orbán pedig ezek szerint minden téren próbál felzárkózni keleti mintaállamához.

Ügyvédje útján a Szombathelytől 350 kilométerre Szegeden fogva tartott Czeglédy Csaba a Sztárklikknek reagált a hírre, hogy a durván 360 millió forintra értékelt irodaházat alig 250 millióért verte el a NAV a szombathelyi polgármester munkatársának.

Az ügyvéd azt közölte a Sztárklikkel, hogy törvénytelenül tette rá a kezét a székházra a „fideszes stróman”, ugyanis a Human Operator Zrt. vagyona még zár alatt van.

Egy általunk megkérdezett másik jogász szerint sajnos megszokott, hogy töredékáron árverezik el az eljárás alá vont ingatlanokat. Ugyanakkor az már egyáltalán nem, hogy kormánypárti bennfentesek tegyék rá a kezüket...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.