2018. március 12., hétfő

OLYAN KITARTOTTAK ŐK, AKIKRE NINCS SEMMI SZÜKSÉGÜNK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2018.03.12.



Lassan Magyarország a helikopterezés hazája lesz, melynek legjelesebb képviselői a kormány soraiban foglalnak helyet. Rogán után Semjén is lebukott, miután Svédországban helikopterrel „vadászott” jávor- és rénszarvasokra. A kereszténység egyik tartópillére és bástyája ismét bizonyította, melyek is a fontos dolgok az ő életében. Több millió forintért helikopterrel „becserkészni” a már amúgy is kilövésre kiválasztott, háziasított rénszarvasokat. Ha ettől a mutatványtól létezik kreténebb és felháborítóbb pénzégetés, azt kérjük kommentekben jelezzék.

Persze nincs itt semmi látnivaló – mint azt a párt szóvivői kifejtették –, Semjén Zsolt miniszterelnök helyettes mindössze családi kiránduláson vett részt. Ez teljesen érthető, hisz mi is mindannyian Svédországba járunk nyaralni, ahol 40 fős hotelek minden egyes szobáját kifizetjük, hogy így ne zavarja nyaralásunkat senki. Kiváltképp magyarok ne. Az ugyanis felháborító lenne. Semjén Zsoltnak nyugalomra és pihenésre van szüksége, távol a magyar riporterek kérdéseitől, távol a hatalmas politikai nyomástól.

Semjénnek kijár a pihenés, hisz ritkán látni embert olyan odaadással és örömmel hahotázni Orbán Viktor csodálatos odaszólásain, mint ahogy azt ő teszi a parlamentben. Noha ő maga 2014 óta mindössze 24 alkalommal szólalt fel ott, munkáját biztosan a színfalak mögött végzi. Azt ugyan most hirtelen meg nem tudom mondani, mi volt az az ötlete, ami előrébb vitte volna az országot, ha csak nem székelyföldi bevonulása. Lóháton. Az bizony egy erős momentum volt a magyar nemzet történetében, arra mindannyian emlékezni fogunk.

Az urizálás az elmúlt években ismét visszatért a hazai politikába. Kastélyok és luxusvillák, jachtok és luxusvadászatok váltak a kormánytagok mindennapi életének részévé. Kit érdekel, ha Magyarország polgárai éheznek, halálra fagynak, vagy kórházak váróiban halnak kínhalált. Az általuk is befizetett adóból van pénz arra, amire csak kell. A kert végében felhúzott stadiontól, egészen az Adrián ringatózó luxus jachtig.

Orbán Viktor és keresztény kormánya napról napra tudatosítja bennünk, mit is jelent számukra a nemzeti, keresztény gondolkodásmód. Mi is a fontossági sorrend akkor, amikor az emberek életének megsegítése és a saját jólétük között kell dönteni. A magyar ember rettegjen és érje be az Orbán Viktor által személyesen (és persze közpénzből) adományozott alamizsnákkal, ameddig ők a mi pénzünket külföldre menekítve nevetnek a markukba. Azt hiszik, a magyar embert hülyének nézhetik minden egyes nap, azt hiszik, nincs elegünk abból, hogy hétpróbás nímandok élnek luxus életet, a mi pénzünkből...


ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.