2018. március 24., szombat

ORBÁN FENYEGETŐZIK MIGRÁCIÓÜGYBEN, AZ ELLENZÉK MEG KUSSOL

24.HU
Szerző: FARKAS ATTILA MÁRTON
2018.03.23.


És a migráció igenis brutális probléma. Nagyon meg fogjuk szívni. Vélemény

Kellemes meglepetésként ért, amikor Hadházy Ákost azzal vádolta meg a kormánysajtó, hogy halálba kergetett egy szerencsétlen öreget, és nem azzal, hogy a Soros-tervet végrehajtva be akarja engedni a migránsokat. Ahogyan üdítően hatott rám az is, hogy Juhász Péter feleségverő, és nem (csak) kerítésbontó. Öröm a változatosság.

Elios-ügy, Mészáros Lőrinc bámulatos gyarapodása, Kósa sokmilliárdos „öröksége” és a mama sertéstelepe, ingatlanspekulációk, letelepedési kötvény, fiatalok tömeges elvándorlása, ősfák kivágása, trafikmutyi, az egészségügy helyzete, az oktatás problémái, Paks 2, putyinista cimboraság, közpénzek eltitkolása, állami megrendelések haveri cégeknek, többszörös áron elvégzett munkák és síbolások, sokmilliós támogatások, földosztás rokonoknak és haveroknak, Fidesz-közeli kastélyok és nagybirtokok, méregdrága elvtársi vadászatok,parancsuralmi rendszer a sajtóban és az állami intézményekben,a NAV és az ügyészség összefonódása a kormányzattal, szegényellenes politika és retorika, helikopterezés és rongyrázás, offshore-ozás, s a tetejébe még a régi bricsesznadrágos, a paraszton pálcával végigvágó uradalmi intézők modora, aminél csak az állami média példátlanul szervilis stílusa és primitív tartalma a bicskanyitogatóbb.

És persze mindez nemcsak a fideszesek adójából megy, hanem mindenkiéből. De most nem ez a kérdés, hanem az, hogy akinek akárcsak egyetlen dolog nem tetszik a fent felsoroltak közül, s ennek netán hangot is ad, az Soros-bérenc kerítésbontó, aki be akarja telepíteni a migránsokat.

A kormánynak és holdudvarának ez a válasza bármiféle kritikára: Soros, Brüsszel, migránsok. „Nem a vérszegény ellenzéki pártokkal kell megküzdeni, hanem a nemzetközi NGO-kal és a mögötte álló Soros Györggyel… Mindegyik Fidesz-jelölttel szemben egy sorosista jelölt lesz. Nem merik nyíltan vállalni a gazdájukat, nem mondják el, kinek a zsoldjában állnak” – fogalmazott maga a miniszterelnök (és nem Bayer Zsolt vagy Bencsik András) március 15-én.

Ez lenne a nagy Habony Művek annyiszor méltatott ördögi zsenialitása?Vagy egy teszt csak arra, meddig terjed a társadalmi tűréshatár? Netán mekkora a kollektív IQ hányados? Esetleg annak fürkészése, hogy az ország kellőképpen felkészült-e a közép-ázsiai posztszovjet térséghez való csatlakozásra? A rendszerváltás óta sokféle gyomorforgató dolog történt, a magyar népet jobbára becsapták és kizsebelték, de ennyire még nem nézték le...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.