2018. március 21., szerda

RENDKÍVÜLI BEJELENTÉSRE KÉSZÜL A MIGRATION AID, AZ UTÓBBI IDŐK LEGNAGYOBB BELPOLITIKAI BOTRÁNYÁT ÍGÉRIK

168 ÓRA ONLINE
Szerző: B.M.
2018.03.21.


„Kedves Támogatóink, Önkénteseink. Valószínűleg nem kerülte el a figyelmeteket, hogy az elmúlt 2 napban a kormányközeli média intenzív lejárató kampányba kezdett a Migration Aid-del szemben és a választási kampány egyik központi témájává váltunk ezzel.

Eddig csendben maradtunk és vártunk, hogy a Fideszes vezérkar kirakja az asztalra minden kártyáját. Ma mi következünk.

Siewert András, a Migration Aid operatív igazgatója 11 órakor tart sajtótájékoztatót. Valószínűleg nem túlzunk, ha azt állítjuk: az utóbbi idők legsúlyosabb belpolitikai botrányát fogjuk kirobbantani. Nem akartuk, mi jobban szerettünk volna menekült embereken segíteni. De a politika belekényszerített bennünket ebbe a helyzetbe” – írta Facebook-oldalán a Migration Aid, amely valóban az elmúlt napok kormánykommunikációs hadjáratának kereszttüzébe került.

A civil szervezet számos propagandacikk témájává vált, sőt, az elmúlt napokban olyan extrém vádak fogalmazódtak meg, amelyek már-már büntetőjogi tényállásként is megállnák a helyüket: ha igazak, akkor azért – bár a kormányoldal nem tett feljelentést, csak sajtótájékoztatót tartott –, ha pedig nem igazak, akkor a rágalmazás bűntettének gyanúja merül fel fel joggal. Több más mellett...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.