2018. március 1., csütörtök

SZÁNALMAS BOHÓCOK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TAMÁS RÓBERT
2018.02.28.



Hogy mennyire rázta meg – nem, nem a kormányzó pártot mert sem kormány, sem párt nincs – az ország kifosztására szövetkezett fiúk tányérnyalóit a hódmezővásárhelyi vereség – a vereséget nem az ellenzéki pártok, hanem a hódmezővásárhelyi polgárok mértek rájuk – az még nem pontosan felmérhető. A szavazás után élő adásban a kamerák elé csődült megmondóemberek őszinte reakciója sokkal többet elmond arról a világról, melyben ők évek óta élnek, mint akárhány sajtótájékoztató és miniszterelnöki igehirdetés. Az Echo TV Sajtóklub című műsora 2018. február 26-án feltárja a valóságot és érdemes odafigyelni, mert a sokk túlságosan friss volt ahhoz, hogy az urak átgondolják, megfogalmazzák a mondandójukat. Olyan ez a műsor, mint amikor egy ember, akiről mindenki úgy tudta, hogy rendes, becsületes, jóindulatú, családszerető, békés figura, óvatlanul merevrészegen megmutatja a valódi énjét. Csak most nem egy, hanem négy ember leplezte le és nem önmagát (az eddig sem volt titok), hanem azt a közeget, azt a beteg rendszert, amit ők is építgettek és otthonosan belaktak. Mindenki kárára.

Aki meg óhajtja tekinteni az egész műsort, az ITT találja. Én csak néhány mondatot fogok kiragadni belőle – nem a szövegkörnyezetből ragadom ki, csupán a háromnegyed órás videóból -, mert fontos dokumentumnak tartom. A szereplők: Bayer Zsolt, Lovas István, Huth Gergely, Bencsik András.

Az első pár perc emberi hangnemben zajlott. Az ötödik perc után Huth Gergely kezdi először levetkőzni a normalitás látszatát, onnan kezdve gyakorlatilag egymást hergelik...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.