2018. március 27., kedd

VAGY BETEG, VAGY ALJAS, VAGY A KETTŐ EGYÜTT?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2018.03.27.


Jó reggelt kívánok, már csak tizenkettőt kell aludni! Azt mondják a hatóságok, hogy akkor az nem is úgy volt? Hát jó, persze, én készséggel elhiszem mindenkinek, a rendőrségnek, a legfőbb ügyészségnek és még Matolcsy Rómeó Györgynek is (mert neki is volt mondanivalója az FBI védett tanújának ügyében), hogy a Magyar Nemzet hülyeségeket írt. Például Polt Péternek honnan lenne tudomása arról, hogy

"az elmúlt években 3-4 milliárd euró, mint uniós pályázatokból kormánypárti politikusok részére „jutalék” gyanánt visszaosztott pénzösszeg magyar bankokból készpénzben történő felvétele, gyémántokra történő konvertálás, vagy ún. hawala utalás formájában Ázsiába továbbítása, majd visszakonvertálást követően közel-keleti, vagy szingapúri bankszámlákon történő elhelyezése és Magyarországra immár legális beruházásként való visszajuttatása történt volna."
Mégis honnan? Az MNB sajtóosztálya viszont ennél sokkal viccesebbet alakított:

"Az MNB – már csak a hírben szereplő összeg nagyságrendje miatt is – nyilvánvalóan alaptalannak, ugyanakkor a pénzügyi stabilitás veszélyeztetésére alkalmasnak tartja az egyik politikai napilap ma megjelent, ezermilliárdos pénzmosási ügyletekre, állítólagos hasonló nagyságrendű készpénzfelvételekre célzó írását. A pénzügyi rendszer, az ügyfelek biztonsága nem lehet a közéleti csatározások terepe."
Jó, tehát akkor nyilvánvalóan alaptalan, mit nem értünk? Mert az összeg nagyságrendje miatt. Jó? Jó. Mert Matolcsy azt mondta, hogy ne tessenek a beléje vetett bizalommal szórakozni csak azért, mert választási kampány van. Én egyetlen dolgot nem értek. De azt nagyon nem. Ha a Magyar Nemzet faszságokat írkál csak azért, mert Simicska egy geci, akkor Kósa Lajostól Szabó Zsoltig miért vagdalkoznak/sunnyognak az urak? Hogy van az, hogy Kósát nem engedik emberek közé? Szabónak a fórumára miért nem engednek be újságírókat? Hát hiszen nekik nincs takargatnivalójuk, ők talpig becsületesek, akkor?

Közben a nem rajongói közegektől szintén gondosan elszigetelt nemzetvezető tegnap Szabadkán hirdette a kötelező agybaját: a magyar veszélyeztetett fajta (aztakurva), mégpedig az internacionalista kormány réme fenyegeti. Ennyit tud, ezt nyomja, szanaszét a Kárpátok által körbeölelt huzatos medencében. Mert mégis csak jobb vajdasági rajongók körében részt venni egy zsinagóga megnyitóján, mint Budapesten egy kórházi részleg átadásán, ahol nagy a veszély, hogy az övétől eltérő véleményű emberekbe botlik. És akkor mit csinál? A féknyúzozáson kívül? Na, ugye. Amúgy két vicces dolgot olvastam a tegnapi hakniról. Az egyik az, hogy a leginkább a magyarországi adófizetők pénzéből (kb. 2 millió euró = kb. 600 millió forint) újjávarázsolt szabadkai zsinagóga átadó ünnepségére árnyékot vetett, hogy a mintegy 200 tagú szabadkai zsidó közösségből csak elenyésző számú kapott meghívót a jeles eseményre. Ez pedig elég jelentős elégedetlenséget váltott ki a közösségi médiában, például:

"A protokolláris megnyitón pártkáderekkel töltik meg a zsinagógát, a zsidó halandóknak meg áprilisban lesz saját megnyitójuk.

Hát persze, ők itt a legfontosabbak. A ZSIDÓK MEG CSAK KULISSZÁNAK KELLENEK! Szégyelljék magukat!"...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.