2018. március 31., szombat

VARGA ZOLTÁN: GAZEMBEREK VAGYTOK!

VÁROSI KURÍR - BLOG ZÓNA
Szerző: Városi Kurír
2018.03.31.


Orbán ma bejelentette, hogy név szerint figyelteti az ellenzékieket.(persze ő az ellenzéket az új Fideszes agymenés szerint most éppen soros zsoldosnak hívja.) Nyilván én is ott vagyok a listájukon. Gazemberek vagytok!

Figyelnek!

Mondjuk, én ezt rég tudom! A telefonom furcsa zörejeiből, kattanásaiból, furcsa vonalbontásaiból (b@szod! Ki kéne dobni a piklibe az orosz technikát, mert sz@r! Még akkor is, ha Putyin miatt ezt kell kötelezően használnotok!)

Nyuszifül! Figyeljetek!

Elmondom én szóban is, ha kell, nem kell ehhez tölteni a drága időtöket, a svédországi mészárlások, helikopterezések helyett, az ostoba lehallgatásokkal!
Nem titok, ne játszatok itt dzsémszbondot. Nagyon nem megy ez nektek! Nagyjából erről szoktam beszélni:
Gazemberek vagytok!

Hazugok vagytok! Szánalmasok vagytok a lopott ezermilliárdjaitokkal, a nyilvánosság elől menekülő, a lassan már levelező tagozatos, rettegő politikusaitokkal, a hermetikusan lezárt, titokban megtartott gyűléseitekkel, meg a hányinger uszításaitokkal együtt.

Ja! És szoktam még ilyesmiket is mondani: Engem nem lehet megvenni, megtörni, megfélemlíteni! Addig fogok küzdeni, amíg ti a börtönbe nem végzitek, az országom pedig újra szabad és normális nem lesz!

Utóirat: Neked meg fogyni kéne, vagy kevesebbet inni, vagy a nyavalya tudja mit csinálni, mert elég leharcolt vagy!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.