2018. április 21., szombat

A "CIVIL ELLENZÉK" NEM TARTOZIK A "TÖBBSÉGHEZ"? - GULYÁSÉK ELUTASÍTOTTÁK A RÉSZVÉTELÜKET

VÁROSI KURÍR - KERÍTÉSEN INNEN
Szerző: MAKÓI ERNŐ
2018.04.21.


A Civil ellenzék nevű Facebook-csoport is jelentkezett egy beszéddel a szombati, ” Mi vagyunk a többség ” tüntetésre. Gulyás Balázsék elutasították a kérést, mert…..

Cenzúra itt, cenzúra ott?

Mi nem akarjuk azt mondani, hogy diktatúra van, mert félő, hogy akkor sok ember feladja a reményt a változásra, amelyért küzdenünk kell.”

-állt az indoklásban a jelentkezők információja szerint.

Nem tudni, hogy a demokratikus ellenzék miért nem demokratikus, mi vezérli a döntéshozókat akkor, amikor demokraták szemezgetnek demokraták között? Nem akarunk összeesküvéselméletet gyártani, de lehet, hogy a regnáló betette a lábát az ajtórésbe? Reméljük a felek demokratikusan közös nevezőre jutnak.

Döntsön mindenki vérmérséklete, jövőképe, véleménye szerint, hogy jogos volt-e a félelem:

Megkerestük Gulyás Balázst a „Mi vagyunk a többség” szombati tüntetésének főszervezőjét, hogy az alábbi beszéddel, mi is szeretnénk felszólalni. Legnagyobb sajnálatunkra elutasítottak. Döntésüket az alábbi mondattal indokolták: „Mi nem akarjuk azt mondani, hogy diktatúra van, mert félő, hogy akkor sok ember feladja a reményt a változásra, amelyért küzdenünk kell. ”

Álláspontunk szerint a szervezők stratégiája hibás, mert minden nappal erősebb a diktatúra, és szűkülnek az ellenállás lehetőségei. Ha nem ébredünk fel időben, akkor minden erőforrást elveszítünk, és végül a helyzetünk valóban reménytelen lesz. Valakinek ki kell mondania az igazat ahhoz, hogy a nép adekvát választ adhasson, és hatékonyan megvédhesse magát.

Azzal, hogy féltik a népet, és megóvják az igazságtól, megfosztják a hatékony önvédelem lehetőségétől. Történelmi hibát követnek el, mert ezzel a tömeggel és nyilvánossággal meg volt lehetőség ahhoz, hogy megelőzzék az egyébként könnyen kialakulható polgárháborút, amibe a végső elkeseredés taszítja majd évek múlva az elnyomott népet. Nem biztos, hogy lesz még egy ekkora esély az ébredésre.

És akkor most itt olvashatjátok a letiltott igazságbeszédet:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.