2018. április 22., vasárnap

A HAZA NEM LEHET ELLENZÉKBEN, A HÜLYESÉG MEG PLÁNE

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2018.04.22.


... Elsősorban szép nyári estét kívánok mindenkinek! Állítólag az áprilisra előrecsúszott nyár kicsit visszavesz jövő héten. Azért változatlanul meleg lesz, de legalább esni is fog. Nekem őszintén szólva tökmindegy, ám az időjárási viszonyokkal szorosabb kapcsolatot ápolók kedvéért feltétlenül szükségesnek éreztem megjegyezni.

Másodsorban arról akartam beszámolni, hogy nekem a nap kommentjét ma határozottan az LMP szállította az MTI-nek elküldött közlemény formájában, de mivel a holnap reggel ügyeletes kolléga (szia Erzsi!) már kinézte magának ezt a témát, ezért mindenféle kommentár nélkül pakolom ide, és meghagyom neki a nagyszerű lehetőséget, hogy értelmezze az értelmezhetetlent.

"Az LMP megválasztott képviselői hétfőre tárgyalásra hívják az ellenzéki frakciókat, hogy egyeztessék a parlamenti politizálással kapcsolatos terveiket, elképzeléseiket. Az LMP szerint az ellenzéki pártoknak nem egymással, hanem a Fidesszel kell küzdeni, mert csak így lehet valódi ellenállást kifejteni a kormánypártok hatalmával szemben. Ennek elősegítése érdekében kezdeményezi a párt a hétfői egyeztetést."

Ettől függetlenül jár a pacsi Hadházy Ákosnak, aki viszont minden kétséget kizáróan a nap alakítását nyújtotta a közpénztévében, ahova fene tudja, milyen oknál fogva hívták be, miután évekig nem hiányzott nekik. Najó, ne játsszam a naiv idiótát: az LMP nemrég lemondott társelnökét az ellenzék csúfos vereségéről és pártja széteséséről kérdezte volna a Migráns1 mikrofonállványa, ám Hadházy (kotkodácsolás helyett, nyehehe) udvariasan beledöngölte a talajba a kormánypropaganda ügyeletes szócsövét. Mondanám, hogy nem esett jól a lelkemnek, de az az igazság, hogy nagyon is jólesett. Aki még nem látta, a fenti linken megtekintheti (tényleg gyógyír a léleknek) a kedélyes csacspartit. Majdhogynem vicces volt, ahogyan az LMP politikusa a közpénzszolgálat társalkodónőjének memóriáját tesztelte – Farkas Flórián korrupciós ügye kapcsán – és mit adott a jóisten? A kedves hölgy nem emlékezett, mit mondott legutóbb Hadházy erről a témáról a közpénztelevízióban. Nehéz is lett volna, hiszen másfél éves társelnöksége ideje alatt egyszer sem hívták be bármiről is beszélni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.