2018. április 12., csütörtök

A MAGYARORSZÁGI VÁLASZTÁSI CSALÁS ERDÉLYBEN KEZDŐDÖTT

VÁROSI KURÍR - VOKS2018
Szerző: PÁLMAI TAMÁS
2018.04.12.


A ZiarHarghita.Ro portál egy cikkében már március utolsó napján igyekezett riadót fújni, mert látták milyen óriási és szervezett csalással készülnek meghekkelni a magyar országgyűlési választást Erdély szerte. 

A választási csalás felépítése

Ami Romániában történik, a hatóságok megengedő tekintete vagy behunyt szeme előtt, az minden elképzelést felülmúl – írta akkori cikkében a portál, majd így folytatta:

A magyar parlamenti választások március 8-án elkezdődtek. De nem a szomszédos országban (Magyarország, szerk.), hanem Romániában. A szavazás hazánkban egy hónappal a magyarországi, április 8-án sorra kerülő, választások időpontja előtt kezdődött. Semmi baj ezzel, bár ez a megközelítés megkérdőjelezhető, de ha a szomszédos ország törvényhozói így döntöttek, ám legyen.

A későbbiekben arról ejt szót a portál, hogy óriási választási csalás történt az Orbán Viktor vezette FIDESZ javára. A magyar miniszterelnök már időben személyre szóló levelet küldött minden romániai magyarnak, és azt kérte, hogy a folytonosságra szavazzanak. Vagyis szavazzanak a FIDESZ-re, és regisztráljanak. Sokan megtették...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.