2018. április 29., vasárnap

ÉDESJÓISTENEM, MIT VÉTETT EZ A SZERENCSÉTLEN ORSZÁG, AMIÉRT GYAKORLÓ ELMEBETEG ÉS FÉLANALFABÉTA HÜLYÉK ÉK FOSSÁK A BETŰT AZ EGYÉBKÉNT IS LEBUTÍTOTT TÁRSADALOM ARCÁBA?

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- DÜHÖNGŐ BLOG
Szerző: Swan Edgar
2018.04.29.


Hála istennek a legszebb, legokosabb, legtámogatottabb, legerősebb világcsodája kormánypárt és propagandistái képtelenek kifogyni az ellenségekből, mert harcolni, gyűlölködni feltétlenül remek dolog, egyébként is ez a lételemük. A külső ellenség (Soros György, Unió, NATO) és a belső ellenség (civil szervezetek, ellenzéki pártok) mellé a PestiSrácok nevű üzemegység szalagmunkása felsorakoztatta az Indexet, a Vodafone telefontársaságot és a külföldön dolgozó – vagy az tervező – honfitársainkat is. Így, egy csokorban.

Az Indexnek az a bűne – persze amellett, hogy sehogy nem akar az Origo szintjére lemenni iszapbirkózni -, hogy indított egy rovatot, ahol beszámol a külföldön dolgozó magyarok mindennapjairól. A Vodafone pedig támogatja ezt a rovatot, sőt – itt kéretik szent borzadály keretében háromszor a földre köpni -, azzal reklámozza magát, hogy az új tarifacsomaggal olcsóbban lehet az Unión belül telefonálni, tehát lényegében bátorítja az embereket az ország elhagyására. Ráadásul ezt a tarifacsomagot Vodafone Red néven vezették be a piacra. Érted, bazmeg! Red! VÖRÖS! Kurva kommunisták!

Szokásommal ellentétben most idézni fogok a cikkből, mert annyira rohadtul tökéletes, hogy csak tanulni lehet a művésztől, aki a világra hozta:

"Ha valaki úgy dönt, elhagyja a hazáját, és inkább karriert csinál külföldön, mint biciklifutár, pohármosó, virágkötő vagy akár utcaseprő, és mellette élvezi a félszobás minigarzon megosztását kilenc másik álommegvalósító sorstársával, ám legyen! – mondhatnánk, de azért mégiscsak rendkívüli fejlemény, hogy az egyik olvasott magyar hírportál – miután nem az általa favorizált pártok győztek – külön propagandát csinál az ország kiürítésének, amihez pénzt-paripát ad az egyik mobilszolgáltató is. (Reméljük, az itthon maradók megértik a célzást és mihamarabb le is mondják a hazaáruló szolgáltatónál kötött előfizetésüket!)"

HAZAÁRULÓ SZOLGÁLTATÓ! Édesjóistenem, mit vétett ez a szerencsétlen ország, amiért gyakorló elmebetegek és félanalfabéta hülyék fossák a betűt az egyébként is lebutított társadalom arcába? Mondhatnám, hogy a fiatal szerző hölgy naiv, mint a hétszentség, de nem mondom, mert aki karriert csinál abból, hogy a honfitársait ekézi, azt hazudja, hogy a külföldön dolgozó magyarok kizárólag szemét melóra valók és aki képes azt is leírni, hogy itthon már régen meglenne az egzisztenciájuk (lakás, gyerek, nyaraló) azoknak, akik kimentek külföldre nyomorogni, ahol soha nem fogják megteremteni azokat a remek körülményeket, amelyeket itthon minden gond nélkül meg tudnának teremteni. Aki ilyesmit leír, az szerintem nem naiv, hanem hazudik, mint a vízfolyás, mégpedig a saját biztos egzisztenciája és a közpénzből finanszírozott munkahelye érdekében. És ennek a remek karriernek az érdekében van pofája azokat gyalázni, azokról hazudni bődületes nagyokat, akik nem a kormány valagából kilógva akarnak jól megélni, hanem vállalják a nehézségeket, akár más országban is, de a maguk lábán, a saját erejükből akarnak előbbre jutni. Gyönyörű...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.