2018. április 9., hétfő

FEKVŐ NYOLCAS

HVG ONLINE - ITTHON
Szerző: PARA-KOVÁCS IMRE
2018.04.07.



"Most nem ezzel kellene foglalkozni, uraim, nem a bukás lehetőségével, nem azzal, hogy mi lesz, ha..." Képzelt választás előtti eligazítás a Fidesznél. Vélemény.

Ne tegyünk úgy, mintha a szegények is magyarok lennének, sohasem voltak azok, úgyhogy beszélgessünk mint férfi a férfival, mint gazdag a gazdaggal: Magyarország egy baromi jó hely.

Nyolc év alatt sikerült elérnünk, hogy mi – a felső 10 százalék – simán lehagytuk a spanyol és a görög középosztályt, a többiek pedig, akik a statisztikában „nem magyarok, azaz szegények” kategóriában szerepelnek, annyira utálják a migránsokat, hogy elfelejtenek minket cseszegetni. Emőke és Gábor ránk szavaz, mi magunkra szavazunk, a többiek meg azt sem tudják, hogy az MSZP elnöke Szél Bernadett vagy Gyurcsány Ferenc.

Kétségtelen, hogy a nemzeti arisztokrácia felépítése közben elkövettünk hibákat, Simicska, Spéder satöbbi, de ahol gyalulnak, ott hullik a forgács, csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, és mi dolgoztunk, felgyűrtük az ingujjat, beleköptünk a tenyerünkbe, megragadtuk a szerszám nyelét, nem sajnáltunk sem időt, sem pénzt a változásra, és a becsületes munka meghozta eredményét, Magyarország megváltozott, a matek kijött, az ellenzék a saját farkát kergeti, az EU csak hüledezik.

Mindennek nem szabad könnyelműségre csábítania, a munkának nincs vége.

A következő négy év nemcsak azért fontos, amit Rogán kolléga említett a múlt heti megbeszélésen, mármint hogy elévülés, hanem azért is, mert rések vannak a bástyán. Masszívak a falak, de nincs még fenn a tető.

Sokat elárul a hátralévő munka nagyságáról, hogy még a lefizetett, megfélemlített és pórázon tartott egyházak képviselői is kidumálnak az írott szövegből, külön utakon próbálkoznak, egyesek lázítanak és kritizálnak. Ha az egyházakban sem stabilizálódott a helyzet, akkor mi lehet a prolik között?!

A szegények radikalizálása jó ötlet volt, akinek van ellensége, annak mindene van, akinek nincs ellensége, az annyit is ér, ahogy Lázár miniszter úr találóan megjegyezte egykoron, az ellenség a mi aranytartalékunk, mert ellenség bárkiből lehet, nem beszélve arról, hogy a képzelt ellenség pont olyan jól működik, mint a valódi, gondoljunk csak a fentebb említett egyházakra, és vonjuk le a következtetést: a képzelt barát és a képzelt ellenség egyensúlyára épített kormányzás stabil és folyamatos, ezért is tartom károsnak, hogy folyton lehülyézitek Semjén miniszterelnök-helyettes urat, aki nem csupán papucs orrán pamutbojt, ahogy sokan feltételezik, hanem derék katona és jelkép.

Kormányzásunk arra épül, hogy a Fidesz–KDNP a láthatatlan barát segítségével megvédi a szegényeket a láthatatlan ellenségtől, ezért most nem tud jobb körülményeket teremteni, nem tud kórházakra vagy oktatásra költeni, nem tudja leaszfaltozni azt a rohadt mellékutcát, de ilyen háborús helyzetben az is szép, hogy van nyugdíj és gyufa a boltban, ne várjanak csodát tőlünk. Majd ha vége lesz a harcnak, akkor javul az oktatás, fejlődik az egészségügy, leaszfaltozzuk azt a rohadt mellékutcát, de most fontosabb dolgunk van: megállítani az új honfoglalókat, akik azért özönlenének ide, hogy a szegények helyére lépjenek, és ők legyenek az új szegények, megfosztva ezzel szegényeinket a szegénységüktől. Vagy valami ilyesmi.

Az értekezlet elején felmerült, hogy a nők magyarok-e, ha már a szegények nem azok.

Határozottan le kell szögeznem, hogy a nők, amennyiben szülnek, akkor magyarok, mármint amennyiben nem momentumos, elempés, együttes, liberális kis köcsögöket szülnek, mert akkor inkább ne szültek volna. Mindez nem vonatkozik Schmidt Máriára, aki akkor is magyar, ha..., szóval ő mindenképpen magyar, mert szeretjük, és a Figyelőből is nemzetközi színvonalú, olvasmányos lapot csinált. Tapsoljuk meg. Elég! Szóval, a nők alapvetően magyarok, de akadhatnak kivételek. A kormányban pedig azért nincsenek, mert ez konzervatív kormány, tulajdonképpen egy vadásztársaság. Ha visszarúg a puska, oda férfi kell.

Valaki kérdezte, hogy amennyiben mégis probléma adódna, merre meneküljünk, a török vagy az orosz irány a biztonságosabb, lesz-e ott wellness meg ilyenek. Most nem ezzel kellene foglalkozni, uraim, nem a bukás lehetőségével, nem azzal, hogy mi lesz, ha... Nem kellett volna annyi idióta feliratozott bukásvideót nézegetni! Mi nem számolunk a vereséggel, de ha már így felmerült, akkor én az orosz vonalat preferálnám, felhúztunk ott egy 80 hektáros vadászházat Jánossal, plusz erdő...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.