2018. április 2., hétfő

MAGYAROK (MEGJEGYZÉSPOSZT)

ÖRÜLÜNK, VINCENT? BLOG
Szerző: jotunder
2018.03.30.


Nagyjából egy órával ezelőtt megszólított bennünket valaki a Sainsburyben (az olyan, mint a Tesco). Egy nagyon kedves fekete bőrű fiatalember, aki tizenöt évig élt Magyarországon. 

Múltkor a Man-szigeti kompon egy fideszmagyar ember szólított meg bennünket, teljesen ártalmatlan fideszmagyar ember, akivel semmi baj sincs, csak kb. két perc alatt derült ki, hogy fideszmagyar.

Igen, egy kicsit félünk a magyaroktól. Mert hamar kiderülhet, hogy mi ilyenmagyarok vagyunk, a másik meg olyanmagyar.

Múltkor egy cumbriai kisvárosban szólított meg egy valamilyenmagyar fiatalember, aki annyira félelmetesmagyar volt, hogy azonnal szerzett egy töltőkábelt a lányomnak.

A szénfeketemagyar sráctól nem féltünk. Tőle egy pillanatig sem. Róla tudtuk, hogy nem fog kiselőadást tartani arról, hogy meg kell védeni a hazát a migránsoktól.

Fogalmam sincs róla, hogyan lehet Kétmagyarországból még egyszer Egymagyarországot csinálni. Ott fog állni kétmillió dühösmagyar ember, akit leaberráltoztak, lesorosbérenceztek, lemigránssimogatóztak, leénnemtudommicsodáztak, akinek az adójából tartják fent az orbánista győztesmagyarok közmédiáját. Ezek a vesztesmagyar emberek nem fognak elhallgatni, nem fognak reszketve visszabújni a kis házikóikba a választások után. Százezer embert meg lehet félemlíteni, kétmilliót nem. Engem sem.

És semmilyen terv nincs arra, hogyan lehet ezt a helyzetet konszolidálni, hogyan lehet újra békesség Magyarországon. Ha ezt a partit egyszer lejátsszák, abba néhányan bele fognak halni. Én egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy Magyarország olyan távol van valamilyen polgárháborúszerűségtől.

Olyan mértékben gyűlölöm már az Orbán-rezsimet (sajnos ez az igazság, nem vagyok rá büszke), hogy többé-kevésbé felelősmagyar polgárként semmi mást nem tehetek, mint azt, hogy a választásokig próbálok nem írni politikáról (micsoda sunyimagyar dolog, azt kellene írnom, hogy nem fogok írni, de mi van ha nem bírom ki) . Rohadtul elég már abból, hogy egyikmagyar öli a másikmagyart. Az én indulataimat ne használja fel senki olyasmire, amire nekem már nincsen befolyásom.

Majd írok valamit kohomológiákról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.