2018. április 4., szerda

MÉG A SAJÁT AKTIVISTÁIT IS MEGFIGYELHETI A FIDESZ

MAGYAR NEMZET ONLINE
Szerző: MN
2018.04.04.


Csak a legmegbízhatóbb aktivistákat küldené mozgósítani a Fidesz a választás napján – derül ki a Magyar Nemzet birtokába jutott információkból. Úgy tudjuk, a pártközpontban 1-től 10 pontig értékelték az aktivisták teljesítményét, és a maximális számot elérőkre egy-egy iPadet fognak bízni; ez tartalmazza az adott település kormányszimpatizánsainak nevét és címét. Információink szerint az érintett aktivisták már megkaphatták az ehhez szükséges képzést is. Miután az iPadekben navigáció is van, az arra illetékesek ellenőrizni tudják, hogy az aktivista valóban kiment-e a megadott címekre.
Ezenfelül telefonos mozgósítást is tervez a kormánypárt: választókerületenként meghatározott számú személynek kell majd bemenni a helyi központba, és egész nap hívni a címlistáról az embereket, arra buzdítva őket, hogy menjenek a kormánypártra szavazni. Lesznek a választókerületekben kisbuszok is: elviszik szavazni azokat a választópolgárokat, akik kérik. Információink szerint nem lehetnek önkormányzati vagy sportegyesületi járművek, mert azokat felismerhetik az ellenzékiek.

Természetesen a kormánypárt a választás napjáig sem tétlenkedik. Aki a szimpatizánsaikat tartalmazó listán szerepel, azok közül mindenkit igyekeznek szombatig személyesen felkeresni, hogy átadjanak egy, a Fideszre való szavazásra buzdító levelet és egy hűtőmágnest ajándékba. Mint megtudtuk, a levelet és a hűtőmágnest csak abban az esetben dobhatják be az aktivisták a postaládába, ha szombatig nem sikerült elérni az adott szimpatizánst. Hogy kit sikerült, az aktivistáknak jelölniük kell a listán...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.