2018. április 19., csütörtök

MIÉRT NINCS MÉG BÖRTÖNBEN A MAGYAR ELLENZÉK?

B1 BLOGCSALÁD
Szerző: ashwood
2018.04.19.


Magyarország megvédése az idegen támadásoktól a nemzet legalapvetőbb érdeke - legyen az nyílt, fegyveres konfliktus vagy titkos művelet. Egy éve mást sem hallunk, minthogy az ellenzék (és szavazóik) hazaárulók, akik a magyarétől idegen érdekek érvényre juttatásán dolgoznak. Ez esetben börtönben a helyük. Vagy azoknak, akik minden alapot nélkülöző rágalmakat terjesztenek.

Felesleges lenne hosszú idézeteket citálni bármelyik, kormánypárti politikustól, hisz más sem folyik propagandalapjaikból, minthogy az ellenzék Soros ügynöke – már lista is készült a nettó hazaárulókról –, Magyarország ellen dolgoznak, szándékosan, pénzért ártanak a hazának.

A büntetőtörvénykönyv szikár egyértelműséggel fogalmaz ezzel kapcsolatban: "258. § (1) Az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntett miatt öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást
a) súlyos hátrányt okozva,
b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával,
c) háború idején vagy
d) külföldi fegyveres erő behívásával vagy igénybevételével
követik el.

(3) Aki hazaárulásra irányuló előkészületet követ el, egy évtől öt évig, háború idején két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

Tehát keresni sem kell az indokot: a kormányzati propaganda szerint például a Nyitott Társadalom Alapítvány olyan "küföldi szervezet", amely meg akarja sérteni Magyarország alkotmányos rendjét. Tiszta sor. Aki Sorossal – vagy Brüsszellel, vagy az ENSZ-szel, vagy ki tudja még kivel, aki a kormány bögyében van – kapcsolatot tart fenn, az hazaáruló. Erről szólt és szól a mai napig a kampány.

De akkor miért nincsenek börtönben Soros ügynöke? Láttuk: a hatályos magyar büntető törvények alapján is komoly börtönéveket lehetne kiróni rájuk. Mégis szabadon, az ország ellenében, a nemzetet elárulva garázdálkodnak.

Két lehetőséget tudunk elképzelni:...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.