2018. április 27., péntek

MOST MÉG LEHET RÖHÖGNI. MAJD HA MUNKÁHOZ LÁT, AKKOR VISZONT MEGNÉZHETJÜK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: H. Andrea
2018.04.27.


Jó estét kívánok! Bizonyára sokan vannak, akiket a nap legjobb híre megnyugtat, és már egyáltalán nem szükséges tövig rágniuk a körmüket azzal összefüggésben, hogy a nőügyekkel nem foglalkozó viszkető tenyerek családbarát kormányában lesz vajon nőnemű miniszter, vagy sem. Tekintve, hogy a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter is miniszter, így Bártfai-Mager Andrea révén van egyetlen nőnemű tagja a negyedik Orbán-kormánynak. Ebben az ütemben 50 év múlva talán már a fél kormány nőkből állna, de ilyen borzasztó dolgokkal ne viccelődjünk. Mármint azzal, hogy 50 év múlva is a Fidesz lesz kormányon.

Akik az oktatást és egészségügyet is magában foglaló vízfejű mammut-minisztérium élére nőt vártak, azoknak csalódniuk kellett. Orbán szerint jobb ma egy áltudományos féligazságokkal és tudománytalan baromságokkal/hazugságokkal haknizó, nemzeti ezotériában utazó, modernitást tagadó onkológus, mint egy engedelmesen ostoba Novák Katalin. Megvan tehát a kormány hivatalos névsora – Orbán, Semjén, Pintér, Varga, Benkő Tibor, Bártfai-Mager, Palkovics, Gulyás, Rogán, Trócsányi, Nagy István, Kásler, Szijjártó, Süli – az elmúlt napokban kiszivárgottakhoz képest semmilyen újdonsággal nem szolgál, bár nekem Palkovics László nemzeti innovációs és technológiai miniszterré való előléptetése eddig kimaradt.

Néhány gondolat erejéig szeretnék visszatérni dr. Kásler Miklósra, akiről az elmúlt napokban sokan elég sokmindent leírtak ahhoz, hogy az embert a hideg veríték öntse el, midőn belegondol abba, hogy valóban ő fog felelni azokért a nemzetstratégiai ágazatokért, amelyekre a Fidesz a legnagyobb ívben tett az elmúlt években. Ha valaki orvosként azt állítja, hogy a halálos betegségek 70-80%-a márpedig a Tízparancsolat megtartásával elkerülhető, vagy hogy az Einstein-féle tömeg-energia ekvivalencia képletet (E=mc²) már megcáfolták, vagy hogy Nigéria lakosságának több mint 80%-a, legalább 100 millió ember AIDS-es, vagyis a megerőszakolt svéd lányok közül 5-ből 4 elkapta a HIV-fertőzést, és ez az ember miniszter lesz, akkor azt hiszem, az a minimum, hogy egy ilyen elméről bárki véleményt formálhat...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.