2018. április 27., péntek

OSWALD A LIGETBEN


HUPPA BLOG
Szerző: SZELE TAMÁS
2018.04.26.


Akkor kezdjünk neki. Ez egy bonyolult írás lesz, előre szólok, hogy tessék tényleg elolvasni, ugyanis társadalmi rendszerünk jelen, és főleg eljövendő állapotát látják majd benne. El kell olvasni. Végig. Akinek nincs kedve, ideje, türelme vagy intelligencia-hányadosa hozzá, hagyja abba. Most.

Maradtunk páran? Akkor beszéljünk arról, kinek van joga fiatal hölgyeket lecsapni a Ligetben.

Vagy bárkit.

A magyar törvények szerint úgy általában senkinek. Társadalmunk jelen állapotában a Valton Security embereinek. Lecsaphatnak akárkit, ha a jelen helyzetet tekintjük: de lássuk a hírt.

Legyünk pontosak és szakszerűek. Tehát: mintegy huszonnégy órával ezelőtt a Ligetvédők bejelentett tüntetésen demonstráltak az építési terület bejáratánál, amikor egyszer csak a Valton Security nevű, több szálon is a Fideszhez köthető biztonsági cég emberei rájuk rontottak és brutális erőszakkal szétverték a tüntetésüket. Ezt úgy tessenek elképzelni, hogy mintegy tíz-húsz ember volt jelen a helyszínen, a legnagyobb békességben, rendőri biztosítás mellett, a kérdéses terület egyik kijáratánál – a másikat nem is blokkolhatták volna az elsővel egy időben – mikor is a Valton Security emberei elhagyták az általuk védett területet, és kegyetlenül megverték, akit csak előtaláltak.

De hát nem volt rendőri biztosítás?

Dehogynem volt.

A verés előtt és után. Közben a rendőrség tisztelt munkatársai átmenetileg egészségügyi sétára vonultak az ózondús lombok alatt, terápiás célzattal. Fültanúk szerint ez egyeztetett volt a Valton Security embereinek támadásával, de én mint újságíró, ezt csak elmondhatom, mármint, hogy erre tanúk vannak, nem állíthatom.

Mi lett az eredmény?

Az eredmény az lett, hogy egy megtermett valtonos hős szakszerű alsókaros tarkóütéssel – istenem, utoljára a délszláv háborúban láttam ilyent! – úgy a földre küldte a negyven kiló körüli Antal Nikoletta Henriettát, hogy agyrázkódással vitték kórházba, tíz napig nyakmerevítőt kell hordania, a fél teste tele van zúzódással – és ezt egyetlen rendőr sem látta, tehát nem is tanúsíthatja.

További eredmény, hogy egy másik demonstrálót egy teherautó platójáról tarkón rúgtak, ezzel egy időben, és egy valtonos hőstől el kellett venni egy kést is. Más valtonos munkavállalók egyebek mellett a nyakánál fogva fogtak le egy férfit, akit később még hátulról hátba is rúgtak, így ettől a földön terült el. Ámde Magyarország jogállam, a rendőrség nyomozást indított.

Garázdaság ügyében.

Egy embert hallgattak ki ez idő szerint.

Ez egy nagyon sokoldalú ember lehet, isteni képességekkel felruházva, mert ha mindenhol nem is, de egyszerre több helyen jelen volt.

Egy időben.

Aztán, mikor már csak sebesültek maradtak a helyszínen, rendőri erőink visszatértek és meglepődésüknek adtak hangot.

Nos, körülbelül ennyi a hír. Mielőtt véleményt alkotnak, lássunk képet is.

Itt egy teljes felvétel, otthonosan antiszemita beütésekkel...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.