2018. május 17., csütörtök

BOLOND VILÁG

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2018.05.17.


...Eddig egy elmebeteg vezette a kormányt, lehetett reménykedni, hogy végszükségben majd társai megfékezik.Mostantól társai is csendes bolondok, például a tízparancsolattal gyógyító onkológus, vagy az erős honvédség iránti igényt szomszédaink - mellesleg többségében szövetségeseink - fegyverkezésével indokló katona.
Sajnos igaz a mondás - egy bolond százat csinál - de itt azért megdöntöttük a Guinness-rekordot - a mi bolondunk milliószámra állította elő a bolondokat, de még azokból is bolondot csinált, aki a gyógyítására, - de legalább az elkülönítésére - lettek volna hivatottak.
A csendes többség meg azon töri a fejét, hogy vállalkozást indít Kényszerzubbony és Gumiszoba Kft. néven, természetesen odafigyelve az alkotmányos költség megfizetésére Egyeske részére.
Persze minden választónak olyan hatalom jár, amilyet megérdemel, mégis hihetetlenül fárasztó nézni, hogy ismét ugyanazokat a hibákat követik el Őfelsége lojális ellenzékének tagjai, mint idáig tették, és várják a csodát, hogy más eredmény jöjjön ki ebből a sajátos matekból..

Orbán végelgyengülésben fog kimúlni, de a dinasztia már tettrekész, a következmények nélküli ország veje által biztosított mély sötétjében már folyik az utód felkészítése, várhatólag így lesz végre női miniszterelnöke is az országnak.
A libák persze méltatlankodnak, mondván, képességek tekintetében lenyomják az aktuális jelöltet, de hát a nemes vér felülírja majd a szimpla praktikumot.
Mindig mondtam, a különféle egyházak csak a bajt csinálják - addig-addig imádkozott Mi urunk, míg elhitte, hogy ha már egyszer ő az Isten, akkor övé az ország, a hatalom és a dicsőség, a népek meg éppen most tanulják a térdre ereszkedést meg a lehajtott fejet...

Hát akkor most várjuk meg a szabóinast, aki ki meri majd mondani, hogy a király meztelen - hátha utána a többiek is a szemüknek kezdenek hinni, addig meg térdre, imához!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.