2018. május 10., csütörtök

ÉRTEM ÉN, HOGY AZ ILYEN ELCSESZETT TÁRSADALMAK ELCSESZETT KISZOLGÁLÓI GYŰLÖLIK AZOKAT, AKIK ÉRTELMESEBBEK ÉS SZABADABBAK, MINT AMILYENEK ŐK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2018.05.10.


Még meg sem koronázták a szolgák a bálványukat, máris megjött az utasítás: állítani kell a fókuszon. Félő, hogy már nem sokáig hajlandóak rettegni az illiberális rabszolgák valamitől, amit soha életükben nem láttak, találni kell nekik valamit, amit látnak, megfoghatnak, megszagolhatnak és gyűlölhetnek.

A Fidesz meghirdette a nők évét.

Az egyik közpénzből kitartott propagandista át is keresztelte Sárosdi Lilla színésznőt Schilling Árpádnéra és bőszen ajánlgatja neki (és másoknak, például Heller Ágnesnek) az országból való elköltözést. Ez így visszafogottan, szinte disztingváltan hangzik, de az a gondolati (jobb szó híján nevezem gondolatnak) ív, amiből a vájtfülű és vájtagyú olvasó ráérezhet arra, hogy a színésznő egy kurva, Heller pedig egy öreg, ronda zsidó kurva, igazán példamutató keresztényi körökben.

A másik megélhetési betűszövő a másik megélhetési cselédportálon más célpontokat talált. Az egyikük Papp Réka Kinga, akit a szerző szintén megfosztott a nevétől és azonmód átkeresztelte Paprika Kingára, hiszen az annyira nagyon szellemes dolog. A másikuk Zsurzsán Anita. Ők így ketten megszűntek emberi lények lenni, nem mások ők, mint a megtestesült borzalom. A liberalizmus, a genderizmus és a feminizmus tette ezt velük. Az ilyen lények egy jó hazafiból, jó keresztényből semmi mást nem tudnak kiváltani, mint borzongást és hányingert. Mert a nő küldetése, hivatása és kötelessége az, hogy feleség, édesanya és nagymama legyen. Az egy pillanatig sem akasztja meg a művész csillapíthatatlan öklendezését, hogy Papp Réka Kinga történetesen édesanya. Ezt az apró erényét sokszorosan felülírja az a bűne, hogy merészel valamit gondolni a világról, azt összefüggő mondatokban képes kifejteni és érvelni mellette, ráadásul amit ő gondol, az nem azonos azzal, amit a Fidesz Központi Bizottsága előír.

A harmadik megélhetési portál megélhetési igehirdetője Karafiáth Orsolyában látta meg minden bajok forrását. Neki pontosan ugyanaz a bűne, ami a többieknek, Sárosdi Lillának, Heller Ágnesnek, Papp Réka Kingának és Zsurzsán Anitának. Gondolkodik, van véleménye, azt ki is mondja és az a vélemény nem azonos a központi utasításban meghatározott véleménnyel. Ebből egyenesen következik (az iromány megalkotója szerint), hogy Karafiáth egy szerencsétlen, aki beteges firkálmányaival mérgezi az illiberalizmus hótiszta levegőjét. Pokolra vele!

De megtalálhatjuk Lukácsi Katalint is, aki egy ál-élkeresztény, szerencsétlen, tehetségtelen hordószónok. Nem tehet róla, megkeseredett, mert a magánélete romokban, lényegében a dugatlansága okozta, hogy kivetkőzött emberi és női mivoltából.

Ezek az irományok kivétel nélkül mind néhány napon belül születtek a különféle nevek alatt futó propagandaoldalakon. Gondolhatnám azt is, hogy véletlenül alakult így, de nem gondolom. Ott nincsenek véletlenek. Parancsok vannak és a parancsoknak meg kell felelni, ha kell az állami hirdetésből befolyó pénz. Pont. Tehát valamiféle egységes elképzelés mentén mocskolódnak gerinctelenék és a rájuk jellemző módon nem az egyes személyek véleményével szállnak vitába, hanem emberi és főleg női mivoltukban óhajtanak dagonyázni. Többnyire azt sem felejtik el megjegyezni, hogy bezzeg a libsik csak személyeskedni és gyűlölködni képesek.

Nem tudok másra gondolni, mint arra, hogy a korona várományosa retteg a nőktől. Márpedig ha ő retteg, mindenki más, aki abból él, hogy megpróbálja a rivaldafényben megtámasztani a vezért, szintén kötelességszerűen fél. Akitől fél az egyszerűagyú, azt gyűlöli is, ezekben a művelt körökben ez így szokás. És persze iránymutatás is van, mert annak mindig lennie kell, nehogy a hívek elkezdjenek gondolkodni (felesleges az aggodalom, nem fognak), ezért a baszatlan-feminista-genderista-ribanc-bűnronda-undormány ellenében felvázolják az ideális-illiberális-keresztényi NŐ-t. Azt, aki kussol, amikor a FÉRFI szól, meg sem próbál úgy tenni, mintha értene valamit a világból, mintha köze lenne bármihez a rántáskavaráson, gyerekszülésen és az ura kiszolgálásán kívül.

Az ideális nőtípus finoman elegáns, mos-főz-varr-gyereket nevel, megelégszik az alacsonyabb fizetéssel, hálás, amiért szülés után (vagy akár közben, mert munkaerőhelyzet van) visszamehet dolgozni, nem tesz úgy, mintha esze is lenne, véleménye főleg nincs. Ha nem ilyen, akkor ne csodálkozzon azon, ha a férfiasságában megtiport propagandista lekurvázza...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.