2018. május 31., csütörtök

FIDESZES FAÉK

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2018.05.30.


Faék. Ez jutott eszembe Bayer Zsolt legfrissebb írását olvasva. Nem Bayer Zsolt a faék, hanem az a propaganda, amit ő és éppen műszakban lévő társai terjesztenek a Fidesz elszánt és jól megfizetett harcosaiként. Primitív, átlátszó gyűlöletkeltés, mint kormányprogram.

Egy kormány feladata mi is lenne? Az ország polgárainak szolgálata. Mindenkié. A szegénység felszámolása, a társadalmi béke megteremtése, a gazdaság fejlesztése, az oktatás és egészségügy javítása, megfelelő együttműködés az Unióval, jó kapcsolatok kiépítése és ápolása más országokkal.

A Fidesz minden erőt, pénzt és propagandistát felhasznál az egyetlen dologra, ami számára fontos: a gyűlöletkeltésre. Nekik nincs vitájuk senkivel. Alföldi Róbert egyetlen gondolatával se szállnak vitába. Nem. Alföldit azért kell gyűlölni, mert tehetségtelen, liberális és buzi. A Schilling házaspárt azért kell gyűlölni, mert tehetségtelenek, liberálisok és legalább fele részben kurvák. A migránsokat azért, mert terroristák és gyilkosok. A romákat azért, mert lopnak. A szegényeket azért, mert lusták. A gyermekteleneket azért, mert önzők. Az időseket azért, mert felélik a jövőt. Mindenkit, aki nem fideszes azért, mert egytől egyig buzik, liberálisok, tehetségtelenek, nem keresztények. Az Uniót azért, mert teli van buzikkal, liberálisokkal, tehetségtelenekkel és nem keresztényekkel. A Facebookot meg azért, mert cenzúrázza a fehér, keresztény, fideszes firkászok buzgólkodását. Tegnap éppen Jurák Kata magyaridőkös iparos zokogott bele az értő fülekbe, hogy őt örökre letiltotta a Facebook, mert megosztotta Budaházy Edda hülyécske videóját. Aha, látom is magam előtt, ahogy a szorgos facebookos alkalmazottak egyenként nyitogatják a fiókokat – különös tekintettel a szélsőjobbos-keresztényes-ősmagyaros vonulatra – és ha hazaszeretetről és/vagy gyermekvállalásról szólót lelnek, azonnal letiltják.

És most rátérek Bayer Zsolt frissensült cikkére. Nem azért, mert különösen zseniális, viszont fontos, mert olyan, mint egy jó kis sűrítmény. A komplett kormánypropaganda benne van, egyetlen jól sikerült cikkecskében. Természetesen a napokban történt esetről van szó, amikor egy ember felmászott az erkélyen, hogy az ott lógó kisgyereket megmentse. Miután az ember nem fehérbőrű, vélhetőleg nem is keresztény és szinte teljesen biztosan nem fideszes, így semmi nem menti meg attól, hogy Bayer szétkapja. Mert káros, rombolja a fideszepropagandisták izzadmányos munkájának fossá rothadt gyümölcsét...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.