2018. május 18., péntek

KIHOZNÁ A RENDŐRÖKET A KONTÉNEREKBŐL A BALOLDAL JÓZSEFVÁROSI JELÖLTJE

ABCÚG BLOG
Szerző: SZUROVECZ ILLÉS
2018.05.18.


Kevesebb politikai dumát és több szociális bérlakást akar Józsefvárosban Győri Péter, aki a parlamentbe távozó fideszes Kocsis Mátétól venné át a kerületet. Győri szeretné, hogy a rendőrök végre ott legyenek, ahol tényleg szükség van rájuk, és ne bújjanak konténerekbe, miközben az utcán ölik egymást az emberek. Ha nem is a régi formájában, de visszahozná a tűcsere-programot, és nagy beleszólást adna a civileknek az önkormányzati ügyekbe. Együttműködne a hajléktalanellátókkal, iskolaszékeket hozna létre, és a betegekkel ellenőriztetné az egészségügyi intézményeket. Győrit az összes baloldali-liberális párt támogatja, és a Jobbik sem állít saját jelöltet, mert nincs rá pénze. Kormánypárti ellenfele Sára Botond eddigi alpolgármester lesz.

Mondhatjuk, hogy a józsefvárosi önkormányzat nem nagyon törődik az olyan, ön számára fontos értékekkel, mint a rászorulók segítése vagy a szegények méltósága?

Ez így nagyon általános, valamennyire azért odafigyelnek a szegényekre. De az az arrogancia, amit Máté – és nem véletlenül mondom így, mert emberként nagyon respektálom – a képviselő-testülettel együtt megvalósított, az bántó, sértő, improduktív és visszaépít. (Kocsis Mátéról, a kerület fideszes polgármesteréről van szó). Hiába ölök milliárdokat egy kerületbe, ha nem becsülöm meg, sőt olykor lebecsülöm a benne lakók egy részét. Ezt az itt élők is érzékelik...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.