2018. május 26., szombat

MAXIMÁLISAN MEGHÁLÁLTA A BELÉJE HELYEZETT BIZALMAT ÉS KÖZPÉNZT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2018.05.26.


Alighanem szombat reggel van, ki-ki maradjon a helyén, a kukát nem ma kell visszatolni, vagy ha igen, nekem akkor se. Mindenesetre, ha már így feltámadtam, jó reggelt kívánok mindenkinek! Arra gondoltam, hogy felvillanyozom a mai napunkat és idepakolok egy fotográfiát, ami már megint többet mond akárhány gondosan összeválogatott szónál:

Istenem, az a csodálat, az az átszellemült, rajongó bárgyúság azon az ábrázaton. Hát a nagy Milo tart előadást Budapesten, a magyar közpénz dicsőséges színpadán, ahonnan kizárták a közt. A muszlimok, a nők, a menekültek, a transzneműek, a kiskorúak védőszentje, aki saját homoszexualitása ellenére páros lábbal szokta gyalázni a melegeket, a politikai kommentátornak álcázott alt-right ripacs és prémium troll, aki a megbotránkoztatásból és a szélsőséges politikai inkorrektségből épített magának szánalmas ismertséget és kétes rivaldafényt, és akit nagy erőkkel ugrál körbe a Fidesz holdudvar apraja és nagyja. Jó, tudom, a Szabolcs megyei nyomorban ennek nulla a hírértéke, valószínűleg egy fél országnak fingja nincs arról, ki az a Schmidt Mária, hogy ki az a Yiannopoulos, arról következésképpen még annyira se. Pedig. Maximálisan meghálálta ő a beléje helyezett bizalmat és közpénzt. Az MTI tudósításából azt olvastam ki, hogy a csávó olyan dumát nyomott le a terror nagyasszonyának legnagyobb gyönyörűségére, ami az állampárt és külön Orbán Viktor akármelyik szellemi méregtől áthatott megszólalását is simán megszégyenítette.

Csak a lényeget: Viktor a király, egy nemzetközi ikon, az iszlámnak nincs helye Európában, Magyarországot és őhomoszexualitását egyaránt a hitük miatt gyűlölik, az Európába érkezőkkel háborúzni kell, mert megtámadtak minket, Soros György az ördög, a politikai korrektség pedig egy rákos daganat, viszont a magyarok a szabadságért folytatott harc éllovasai. Vastaps, Milokám! Remélem egyetlen Schmidt szem sem maradt szárazon, mert ez valóban egy fergeteges produkció lehetett. Azt nem tudom, vágja-e ez a szép ember, hogy miközben ő fröcsögve tolta a szabadszájú féligazságait, a magyar sajtót Mari néni kicenzúrázta a helyszínről? A büdös francot tudja szerintem. Mindegy, hátha a listázás királynője most egy időre kielégült és békén hagy a faszságaival. Nem, ez soha nem fog kielégülni, ameddig lefetyelnivalója van Orbán ánuszrózsája körül...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.