2018. május 26., szombat

ORBÁN MEGNEVETTETTE A FÉL ORSZÁGOT - DŐLÜNK A RÖHÖGÉSTŐL

24.HU - POSZT ITT
Szerző: KERÉKGYÁRTÓ ISTVÁN
2018.05.26.



Egy kedves ismerősöm – aki Orbán Viktor első kormánya idején a közvetlen munkatársa volt – meséli, milyen fergeteges humora van a miniszterelnöknek. A környezete igen szórakoztatónak tartja, ahogy folyton viccelődik, ironizál, nevet és nevettet.

Ha az intézkedéseit ezen a szemüvegen keresztül nézzük, rájövünk, hogy tényleg: frenetikus. Folyton viccel,összekacsint azzal, akinek van kanala ehhez a gyakran kollégiumi fiúszobák és a macsó fociöltőzök érdesebb tréfáit sem nélkülöző stílushoz.

Van, hogy szóban, van hogy tettel viccel.

Alig akad nagyobb öröm, mint mások rovására élcelődni, főleg, ha kicsit meg is alázhatjuk őket. Ezen dől aztán igazán nevettében a nagy ember lelkes kísérete.

„Olvasom az újságban, hogy Patyi megbírságol. Én ezt látom.” Így viccelődött kedélyesen pár hónapja a zavartan topogó professzorral, a Nemzeti Választási Bizottság elnökével, aki amúgy a végsőkig elfogult a Fidesz javára, de taktikai okokból egy menthetetlen ügyben rábólintott egy 360 ezer forintos bírságra. (Ráadásul utóbb Orbán büszke stábja posztolta ezt az egészet a Facebookra.)...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.