2018. június 14., csütörtök

A FIDESZ A PÁRT, AMELYIK MAGYAR EMBEREKET TESZ AZ UTCÁRA, MAJD BETILTJA A HAJLÉKTALANSÁGOT

24.HU - POSZT ITT
Szerző: PETŐ PÉTER
2018.06.14.


Tehát most az történik, hogy az Orbán Viktor vezette Fidesz nem hosszabbítja meg a kilakoltatási moratóriumot, minek nyomán például devizahitelbe fulladt magyar családok kerülnek az utcára, hogy aztán az Orbán Viktor vezette Fidesz betiltsa a hajléktalanságot.

Akkor most azt mondom, erre

az egyetlen logikus ellenzéki lépés a parlamentbe és a képviselői irodaházba invitálni az otthontalanokat.

Mindjárt mondom, miért, de addig menjünk szépen sorban.

Tehát a szegényekkel következetesen könyörtelen, a Mészáros Lőrincekkel következetesen bulikázó kormánypárt úgy gondolja, a fedél nélküliek otthontalansága nemzeti probléma. Az úton idáig tudunk is együtt menni, mert valóban kevés frusztrálóbb dolog van, mint azt látni, hogy honfitársaink szorulnak az utcára, a betonra, az aluljáróba, a térre, mert nincs hová menniük.

Ennek a szégyennek a megoldása, hogy otthont adunk nekik. Eső körben fogadjuk el, hogy legitim cél a közterületekről kiszorítani a szerencsétlen nyomorultakat, akik amúgy a Fidesz-világban olykor úgy vannak bemutatva mint posztmodern hobbisták, akik beerpongtorna rendezése vagy szusitekerő-tanfolyam helyett választották kikapcsolódásnak, hogy mínusz tízben egy aluljáróban megfagyasztják az ujjaikat és kukából kotort hatnapos kenyeret rágcsálnak.

Tehát lehet úgy dönteni, hogy nincs többé közterületi lét, ehhez éppen csak annyi kellene, hogy elmondjuk közben, nagyszabású szociálisbérlakás-programot indítunk, növeljük a szociális munkások számát, akiknek a fizetését megemeljük, mert a célunk az, hogy honfitársainknak legyen fedél a feje felett.

A Fidesz nyilván nem tesz semmit ezért, de cserébe szenvtelenül növeli az otthontalanok számát. Hogy kományinfó-tempóban mondjam el:...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.