2018. június 13., szerda

A HÉTEM MÉSZÁROS LŐRINC SZÉPEN BEVÁSÁROLT. MEGINT

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2018.06.12.


...A magyar ügyészség pont annyira szilárd, mint amennyire a gránitszilárdságú alkotmányunk. Vagyis semennyire. A Fidesz által futtatott politikai bűnözők a mai napig nem kerülnek bíróság elé, ami a legszembetűnőbb bizonyítéka annak, hogy a hazai igazságszolgáltatás a végnapjait éli. Annak, hogy a Fidesz napról napra megteheti azt, amit, Polt Péter az egyik, de inkább a legfontosabb oka. Azzal, hogy asszisztál a kormány korrupciójához, semmivel sem válik különbbé, mint egykori párttársai.

Ha már korrupcióról van szó, a CÖF a tavalyi évben nem kevesebb, mint 800 millió forintot költött el arra, hogy hont védjen. Pontosabban szellemi honvédelemre, illetve innovatív ételkreációk, komplettált élelmiszerek kifejlesztésére szólták a pénzt. Hogy ezek mégis mi a jó istent jelentenek, azt én magam sem tudom, talán Csizmadia László, a Szellemi Honvédelem mozgalom megalapítója erről bővebben is tudna mesélni. De ha erre meg is kapjuk a választ, az még mindig megválaszolatlan kérdés marad, hogy egy civil mozgalom mégis milyen innovatív ételkreációkat alkotott? De leginkább miért is tette azt? Mindenestre mi kíváncsiak lennénk ezekre az ételkreációkra.

Ha már szellemi honvédelemről volt szó, a mai napon Bayer Zsolt megírta nyílt levelét Németország budapesti nagykövetének. Ebben a bizonyos levélben konkrétan kiosztotta a német népet amiért úgy érzik, hogy a holokauszt elkövetése miatt kötelességük befogadni több millió menekültet. Aztán persze kitér arra is, hogy a menekültek 90%-a terrorista, tömeggyilkos, mocskos, nőket erőszakoló, dolgozni soha nem akaró migráns, aki tönkre fogja tenni Németországot. Bejegyzése végén természetesen felér az eszmei csúcsra: a menekültek befogadását nagyobb bűnnek tartja, mint a holokauszt elkövetését. Nemzetünk aranytollú irodalmára ismét bebizonyította, nem hiába kapta azt a lovagkeresztet...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.