2018. június 8., péntek

AZ EDDIG FOGGAL-KÖRÖMMEL CSODÁLT ÉS IMÁDOTT LÁZÁRBÓL HIRTELENJÉBEN GYANÚS PASAS LETT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TAMÁS RÓBERT
2018.06.08.


Érik még meglepetések a magyar csodában fürdő polgárt is, ha nem elég éber. Ha elég éber, akkor is. Van nekünk egy Lázár János néven futó eltartottunk, aki évek óta Orbán Viktor bal keze. Mióta Rogán behelikopterezte magát a közutálatba, azóta nem is egy, hanem egyenesen kettő balkézként funkcionált ő, majd a választásnak nevezett csalás sorozattal egy időben lényegében visszavonult. Vannak ilyen nagy visszavonulók. Mondhatni Lázár János elsimicskásodott.

Éjjel felkerültek a kormány honlapjára a képviselők vagyonnyilatkozatai. Az indexes újságírók nem sokat alhattak, mert hajnal fél kettő előtt már ki is jött a portálon Lázár János jelenkori értelmezése. Hogy hát ő lényegében vagyonos ember, csak szerény, mint a zibolya. Meg hát kicsit hazudós is, mert én például tisztán emlékszem arra, hogy néhány hónapja még tágra nyílt macskaszemekkel csodálkozott rá a feltevésre, hogy némi köze van a családi birtoka közepébe épült vadászkastélyhoz. Szegény akkor hallott róla először, mostanában másfelé kapálgatta a veteményest, nem látta a kastélyt. A vagyonbevallásából meg kiderült, hogy de, konkrétan tulajdonrésze van benne és még számos egyéb ingatlanban és cégben is.

Normális országokban most jönne az a pont, amikor az illetékes hatóság felteszi a jogos kérdést: mibű, János? Mibű? Mert aki évek óta, gyakorlatilag világ életében közfeladatot látott el, tudható a fizetése és az is nyomon követhető a vagyonbevallásokból, hogy volt-e valami olyan vállalkozása, amiből kitermelhette a hirtelen vagyongyarapodást, annak el kell tudnia számolni a látszólag semmiből kinőtt gazdagsággal.

Á, ez nálunk nem történhet meg, legyint a jól trenírozott hazánkfia. Én is ezt tettem, csak legyintgetés közben megnyitottam a propagandamédiát, hogy lássam, ma kit kell gyűlölni. Megnyitottam és bevallom, leesett az állam, ami én vagyok. A PestiSrácok nevű üzemegység olyat termelt ki magából, ami még ezen az égövön is csoda számba megy.

A fideszes pártlap NEKIMEGY LÁZÁR JÁNOSNAK!

Hihetetlen eleganciával, névtelenül ugyan, ám sikkesen fordulva 180 fokot az eddig foggal-körömmel csodált és imádott Lázárból hirtelenjében gyanús pasas lett. És nem egyszerűen csak gyanús pasas, gyanús gazdagodással, hanem olyan gyanús pasas, akit a Simicska-Spéder páros által irányított Index fizetett cikkben próbál tisztára nyalni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.