2018. június 11., hétfő

BALOG ZOLTÁN AZ OSZTRÁK ÉJSZAKÁBAN

ÁTLÁTSZÓ - NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TAMÁS RÓBERT
2018.06.11.


Nem tehetek róla, de nekem a kormánypárt bármelyik megszólalója azt a szituációt juttatja eszembe, amikor egy bűnöző tojik a törvényekre, lop, csal, hazudik, gyilkol, amikor végül elkapják, akkor azonnal a saját jogaira és a törvényre hivatkozik. Amit egészen odáig ívesen. Igazán megkérdezhette volna valaki Balogot, hogy a Fidesz miért nem tiszteli országon belül az eltérő véleményeket? Sőt, miért nem tartja tiszteletben azt a sokmillió embert, aki nem fideszes? A tisztelet csak nekik jár? Nevetséges.

Sőt, azt is meg lehetett volna kérdezni őokosságától, hogy miért fekszik a kormány keresztbe minden uniós törekvés elé? Az egyértelmű, hogy a menekültválságot csak közösen lehet kezelni, a magyar csirkeháló nem fogja megállítani se a menekülteket, se a migránsokat, se a terroristákat. Jó, értem én, hogy a Fidesz hatalma a beszaratott magyar polgárok további hergelésén múlik, ezért nem céljuk, sőt, ellenérdekeltek a helyzet hatékony kezelésében. A többi tagország meg nem igazán érdekli őket, ahogy a szektán kívüli magyarok sem fontosak.

Annak azonban igazán örülök, hogy ha már magyar újságírók elől elfutnak a fideszesek, legalább külföldön még be mernek menni egy stúdióba...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.