2018. június 30., szombat

BARTUS LÁSZLÓ: ADJUK A MAGYAR GYEREKEKET TRUMPNAK

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: BARTUS LÁSZLÓ
2018.06.29.


Miután a magyar állam képviselője egy hónap után látogatta meg először a családjától elszakított magyar kisfiút, át kellene gondolni, s tovább kellene fejleszteni az illiberális transzatlanti gyerekstratégiát. Mivel a magyar illegális bevándorlók, a kétéves Levente szüleinek kivételével, útlevéllel érkeznek Amerikába, de 90 nap után nem mennek haza Tündérországba, fel kellene ajánlani Trumpnak, hogy ezek gyerekeit felkutatja a magyar nagykövetség, és önként adja át az ICE (US Immigration and Custom Enforcement) embereinek, a Gestapo amerikai megfelelőjének. Lehetne ez a gyermekáldozatok új formája, amellyel meg lehetne pecsételni a bimbózó Trump-Orbán barátságot.

Ha a gyerekek átadásához kiküldenék a parlamenti sámánt is, az aktus szakrális jellegét tovább lehetne erősíteni. Hagyományos magyar vérszövetséghez nem ajánljuk a bemikrofonozott orosz prostituáltakkal túl szoros kapcsolatot ápoló Trump vérét, de az átadott magyar gyerekek könnyei lehetnének a szövetség „vére”. Miután Szijjártó bianco csekket állított ki a Trump kormányzatnak, hogy Magyarország soha semmiben nem fogja kritizálni egyetlen lépését sem, ideje ezt tettekkel bizonyítani. Adjuk át önként a magyar gyerekeket tapasztalatainkkal együtt. Amerikában azért rendelte el Trump a gyerekek elválasztását a szüleiktől, mert nem lehet gyerekeket börtönbe vetni, így viszont a szüleik is megúszták a börtönt. Magyarország fejlettebb demokráciája ezt simán megoldotta, a gyerekek is börtönkörülmények közé kerültek. A nem illegális bevándorlók gyerekei is. De a NER halad a korral, és a CEU-diák Kovács Zoltán szóvivő üdvözölheti a demokrácia újabb vívmányát, a gyerekrablást.

Annál is inkább segítségére lehetünk amerikai keresztény testvéreinknek, hogy nekünk nagy gyakorlatunk van ebben. Az ICE emberei jól használták az egyszer már bevált módszereket, amikor azt mondták a szülőknek, hogy csak fürdetni viszik a gyerekeket a zuhanyzóba. De a hitelesség kedvéért használhatnának rámpát, a szállításhoz marhavagonokat. Mészáros Lőrinc semmi perc alatt szállít le annyit, amennyit akarnak. Mivel még nyilván sem tartották, hova kerültek a gyerekek, ez arra utal, hogy nem is szándékoztak visszaadni azokat. Tanuljanak a migránsok, vagy számoljanak vele, hogy akkor elveszítik a gyerekeiket. Ezt mondta a CEU-s Kovács is. A kis magyar Leventét máris amerikai nevelőszülőkhöz adták. De segíthetnénk illiberális testvéreinket azzal is, hogy átveszünk az elrabolt gyerekekből, nálunk úgyis gyerekhiány van. Ha egy migránsgyerek végigjárja a magyar oktatás lépcsőfokait a Nemzeti Közszolgálati Egyetemmel bezárólag, garantáltan olyan lesz, mintha Trumpot és Németh Szilárdot kereszteznék. Önként határvadásznak jelentkezik, vagy futballista lesz belőle.

Amúgy is van némi tartozásunk a muszlimok felé, akik magyar gyerekeket raboltak el janicsárnak. Majd most visszaraboljuk a gyerekeiket és NER-janicsárok lesznek belőlük. Az egész projekt felett védnökséget vállalhat a keresztény nagycsaládosok egyesülete. De lehet szelektálni is közöttük. Azok a gyerekek, akik nem áldoznák életüket Prohászka Ottokárért és Wass Albertért az általános iskola ötödik osztálya után, selejtnek bizonyulnak. Őket lehetne selejtezni. Úgysem tudja senki, hol vannak, és mi lett velük, selejt pedig mindenhol van. A módszert lehetne továbbfejleszteni azzal, hogy nemcsak azok gyerekeit vesszük el, akik illegálisan bejönnek az országba, hanem már azok gyerekeit is, akik még el sem indultak, de potenciális migránsok, akik a keresztény kultúránk lerombolására készülnek. Ha feltételezzük róluk ezt akkor, amikor a határ felé közelednek, feltételezhetjük ezt róluk akkor is, amikor még otthon vannak. Az önvédelem és a megelőzés nagy történelmi múlttal rendelkezik, és olcsóbb, mint akkora falat építeni Röszkénél, mint Trump a mexikói határon. Ez utóbbit azonban megépítjük, az építőipar fejlesztése nemzeti érdek. Mind a Trump-, mind az Orbán-család rendelkezik ehhez megfelelő szakemberekkel, cégekkel és megfelelő mennyiségű kővel...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.