2018. június 14., csütörtök

CSAK SZAÚD-ARÁBIA LAKIK OLYAN LUXUSBAN, MINT A MIEINK AZ EB-N

INDEX
Szerző: RÁTI JÓZSEF
2018.06.14.


32 nemzet válogatottja tette át a székhelyét hosszabb-rövidebb időre Oroszországba, mi pedig megnéztük, hogy ki milyen szállást választott. Ezek közül mazsoláztuk ki a legérdekesebbeket, elöljáróban annyit elárulhatunk, hogy a legtöbb meg sem közelíti azt a luxust, amit a magyar válogatott tagjai élvezhettek a 2016-os Európa-bajnokságon.

Az Oroszországba érkező csapatoknak két fontos dolgot kellett figyelembe venniük, amikor szállást foglaltak: mennyit utaznak a világbajnokság alatt, illetve a kiszemelt lakhely közelében legyen edzőpálya. Egyiptomot ez például egyáltalán nem érdekelte, a csapat Csecsenföldön foglalt magának szállást, pedig például Moszkvából sokkal egyszerűbb lett volna eljutni Szentpétervárra, Volgográdba és Jakatyerinburgba.

Mások viszont nagyon komolyan vették a logisztikát. Oroszország, Argentína, Irán, Portugália, Mexikó és Panama mind különböző sport- és edzőközpontokban szálltak meg Moszkva közelében, ahogy Uruguay, Spanyolország, Japán és Ausztrália is (bár ők a nekik jobban fekvő Kazanyt vagy Novgorodot) választották...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.