2018. június 17., vasárnap

FOCIMÁNIA NÉMET MÓDRA

HATÁRÁTKELŐ BLOG
Szerző: Határátkelő
2018.06.17.


Beindult a négyévenkénti őrület, azaz csütörtökön elkezdődött az oroszországi labdarúgó-világbajnokság, ami messze több egy sporteseménynél. Hatalmas üzlet is, nem csoda, hogy például Németországban nehéz úgy kitennie az embernek a lakásból a lábát, hogy nem valamilyen vb-logós termékbe ütközzön. A téma utána is marad ugyanez, csak kissé északabbra, hogy végül ellátogassunk egy egészen különleges török városba is.

A következő egy hónapban (ha tetszik, ha nem) mindent elborít a foci, még az sem ugorhat el előle, aki szeretne. Így van ezzel az Élet a határon túl blog szerzője is, aki fogta a telefonját és meg is örökítette a tényleg mindenhol jelen lévő reklámözönt.


„Boltokban jártamban-keltemben azonban folyamatosan szembejön a focimánia, és nem hagyhattam ki, hogy néhány terméket le ne fotózzak. Egyértelműen vannak kedvenceim, de nem árulom el melyek azok, mindenki válasszon magának!

Minden, de tényleg minden schwarz-rot-gold-ban pompázik. Nézzük! Íme az ital részleg, némi rágcsálnivalóval.

A pékek is kitettek magukért, és habár pékségbe nem mentem be fotózni, a sima hiperekben is találhatunk kedvünkre való dolgokat. Hamburger zsemle három színben, vagy focilabda mintás kenyér, van zsemle is egyébként.

A tejtermékek sem maradhatnak ki, teljesen mindegy, hogy sajt, vagy joghurt, minden vb-rajongó talál kedvére valót. Akad főtt tojás is a szurkolóknak.

A gyorsan elkészíthető ételek is gyorsabban elkészülnek, ha a vb-vel adják el őket. Felhívnám a figyelmet a Mannschafts Topf Gulaschsuppéra. Van még tészta, és természetesen az elmaradhatatlan szószok...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.