2018. június 12., kedd

NÁLUNK IS BE FOG CSŐDÜLNI A CSIRKEFARHÁT ÉS A REZSICSÖKKENTÉS NÉPE A CSILLOGÓ PALOTÁKBA

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- ORDÍTOK BLOG
Szerző: Swan Edgar
2018.06.12.



A kormány erkölcsi iránytűje örömtüzeket gyújtott. Megvan Európa egyik legkorruptabb országa és az – tadam! – Belgium! Bizonyám. Olvasták ők valahol, hogy valaki csinált valami felmérést – hogy kicsodamicsoda, az nem derül ki, de mindegy is – és ebből az derült ki, hogy a belga felsővezetők 20 százalékát érinti valamilyen formában a korrupció valamelyik formája. Naugye, hülye libsik? Ki a korrupt? Francokat a magyar kormány, mert a belga csokigyárosok! Tessék, lehet sivalkodni!

Drága kicsi bumfordi cukorborsók! Kurvára nem mindegy ám, hogy normáliséknál már az is korrupciónak számít, ha egy cég vezetője, pláne egy politikus elfogad egy üveg drágább bort. Ilyesmibe bukott már bele politikus a világ boldogabbik felén. Na, nem nálunk. Mert nálunk, a banánmaffia boldog kis országában még akkor sem rebben a polgár szeme pillája, ha a politikus egy komplett szőlészetet fogad el ajiba, a hozzá tartozó megyével együtt. Hát hiszen legalább nem a rohadék külföldi lopja el, hanem a mi kutyánk korcs kölyke!

Tündérbogaraim a korrupció erkölcsi megítélésében! Szerintetek ki a fasz hiszi el ebben az országban, hogy Mészáros Lőrinc a maga eszétől lett milliárdos és mindjárt családostul, hogy Rogán feltalált bármit a lopáson kívül, hogy Vajna Timike az eszével keresi a luxusautóra valót, hogy férjuram a tehetségével keresi a Timikére valót, hogy A Tiborcz család megtáltosodott, mióta István elvette a trónörököst, hogy Ráhel az egyik saját lábával az idegenforgalmon, a másikkal a divatbizniszen állva az ország legokosabb üzletasszonya? Még a hívek se hiszik el, csak éppen úgy vannak vele, hogy legalább a mieink lopnak rommá, nem a rohadt komcsik.

Szóval itt a korrupció nem olyasmi, ami beleütközne a társadalom erkölcsi mércéjébe, mert azzal a mércével már réges-régen kamu rezsicsökkentést méricskélnek az elmútnyócévhez, bözsiutalványt a terrorizmushoz, CSOK-ot a negyedikről lógó négyéveshez. Nincs mit összemérni a máshol korrupciónak minősített esetekkel, mert ez egy teljesen másik pályán, vagy inkább másik bolygón játszott másik játék, ami Magyarországon folyik...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.