2018. június 29., péntek

PEDIG CSAK AZ ÉLŐSKÖDŐKRŐL AKARTAM ÍRNI

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TAMÁS RÓBERT
2018.06.29.


Bajkai István a keresztény kultúrában gyökerezik. Ő mondta a szájával. Mindenki más is a keresztény kultúrában gyökerezik, már aki magyar és fideszes. Aki nem fideszes, az is ott gyökerezik, csak nem tudja. Ő az a szép dundi ember, aki keresztényi kultúrában gyökerezve kitiltja a hajléktalanokat a közterületekről, mert az nem azért van, hogy ott mindenféle emberek mindenfélét csináljanak. A kormány mindenkiről gondoskodik, mindenkinek segít, senki sem kényszerül a szabadban lakni. Mondja ezt az Orbán família – pontosabban Orbán Viktor, Orbán Ráhel és Tiborcz István – ügyvédje, akin tényleg segített a kormány, hiszen milliárdos megbízásokat kapott az ügyvédi irodája az uniós pályázatok minőségbiztosításának ellenőrzéséhez kapcsolódva. Természetesen a kormánytól.

Soros ellenzéke, nyolcaska szorgosan folytatja a listázást. Ezek a Soros-bérencek szavaztak Magyarország ellen című művükben már átlépték az országhatárt és globális léptékben uszítják a fülkeforradalom kéményen csüngő harcosait. Most ott tartanak, ahol a komplett kormány. Mindenki minket támad (nem, mert csak a hülye kormányt), mindenki ellenünk van (nem, mert csak az ocsmány populizmus ellen) és természetesen mindenki Soros-bérenc, aki kritizálni merészeli a keresztény kultúrában gyökerező diktatúrát. Nyolcaska költője elfelejtette ide biggyeszteni, hogy a nagyszerű Soros-ellenzéke portál minden munkatársa természetesen hazaszeretetből és meggyőződésből üti a billentyűket. 2016-ban 185 millió forint, 2017-ben pedig 156,8 millió forint reklámszerződést kapott nyolcaska a Lokállal közösen, egyedül csak az MVM-től. Az MVM száz százalékban állami vállalat, a reklámköltései közpénznek minősülnek. És ez csak egy a számos reklámszerződésből, amivel mi, adófizetők támogatjuk a fideszes propagandát toló szorgos szalagmunkásokat.

Itt lehet csemegézni, hogy még ki mindenkinek jut a közösből. Ismételem: ez csak csepp a tengerben, csak az MVM. Ugyanezek a propagandaoldalak bőven markolnak a Szerencsejáték Zrt., különféle minisztériumok és persze közvetlenül a kormány hirdetéseiből. A PestiSrácok, a Magyar Idők, a 888, a Ripost, a Lokál, a Demokrata és hasonló megélhetési üzemegységek bőven merítenek a mi feneketlennek hitt zsebünkből...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.