2018. június 4., hétfő

PINTÉR SÁNDOR CSALÁDI CÉGE CSAPOTT LE KULKA JÁNOS HÁZÁRA

HVG ONLINE - ITTHON
Szerző: GERGELY ZSÓFIA
2018.06.04.


A belügyminiszter lányainak többségi tulajdonában van az a cég, amely megvásárolta a színművész budai házát. A kft.-ben egy ciprusi hátterű cég a kisebbségi tulajdonos, Pintér felesége pedig az ügyvezető.

Címlapon hozta pénteken a Blikk, hogy Kulka János eladta budai házát. A bulvárlap természetesen ennek hatásvadász részét ragadta meg, és névtelen „közeli ismerősökre” hivatkozva elsősorban arról írt, hogy így akar új életet kezdeni a 2016-ban súlyos stroke-on átesett színművész. A házról csak annyi derült ki, hogy Budán, „nagyon jó helyen” található és „igazi ékszerdoboz”.

Csakhogy a polgári jogi ügyletnek politikai szála van, a híres művész ingatlanát ugyanis a Pintér Sándor családjának többségi tulajdonában lévő Immobil 2000 Ingatlanközvetítő és Hasznosító Kft. vásárolta meg – derül ki a földhivatali nyilvántartásból. Az adásvételt 2017 utolsó napjaiban jegyezték be, vagyis a bulvárlap beállításával szemben nem mostanában történt.

A ház kizárólagos tulajdonosa az Immobil 2000 Kft., teljesen tehermentes és valóban Buda egyik legfrekventáltabb részén található a 252 négyzetméteres ingatlan.

Pintértől Garancsiéhoz, majd vissza...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.