2018. június 18., hétfő

TARTSON HÁT MINKET ÖSSZE A SZENT KORONA EREJE

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2018.06.18.


Szép jó estét mindenkinek! Kezdjük rögtön a nap legerősebb hírével. Mint tudjuk, Orbán Viktor parancsára ősszel esik neki az alkotmányrevíziónak a kormány. A revízió koordinálásával Trócsányi László igazságügyminisztert bízta meg Orbán, aki viszont kap maga mellé két segítőt is. Egyfelől Szájer József EP képviselőt – Handó Tünde, az OBH elnökének férje -, másfelől pedig Németh Szilárd ex-rezsibiztost. Igen, jól olvasták. Az egykori birkózó és szenevedélyes pacalfőző segítséget fog nyújtani az Alkotmány alaptörvény felülvizsgálatában. Az egy dolog, hogy a gránitszilárdságú izét már negyvenhatodszorra módosítják, de hogy ebben ezúttal még egy ahhoz a legkisebb mértékben sem értő ember is segédkezik, igencsak érdekes. Najó, de pont Németh Szilárd?

Az Echo TV ismét csodálatos helyszíne volt egy Semjén Zsolt és Bayer Zsolt közötti, hihetetlen szellemi magasságokban szárnyaló beszélgetésnek. Bayer szóba hozta a miniszterelnök-helyettes igencsak botrányos vadászatait – ha valaki nem emlékezne, országunk második embere egy háziállatot lőtt ki, hogy azt egy helikopterrel végigvonszolja fél Svédországon; a kanadai afférjait meg hagyjuk is -, azonban én itt és most az alább olvasható egyetlen gondolatot emelném ki lóháton vadászó keresztény zseni mosakodásából:
"Az egész politikát addig csinálom, amíg az ember normális lehet."
Hát akkor ezt lehet sikerült egy kicsit túltolni, kedves Zsolt. De sebaj, a kormányban sokan vannak akik hasonlóan jártak, mégis a mai napig a parlament üléseit koptatják. Ilyen például kedves barátunk, Kövér László is, íme:...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.