2018. július 9., hétfő

12 SZEXUÁLIS BŰNCSELEKMÉNY ELKÖVETŐJÉBŐL 12 MAGYAR

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TAMÁS RÓBERT
2018.07.08.


Megírta az Origo. És a PestiSrácok, a Magyar Időkre hivatkozva. A Napimigránsra senki nem hivatkozik, pedig ott előbb jelent meg a cikk, ők viszont hivatkoznak a Vadhajtasok.hu címen futó nem tudom micsodára. A legvadabb jobboldali portálként definiálják magukat. Impresszum nincs, működtető nincs, nevek nincsenek. Ránézésre többnyire külföldi blogokból és szélsőséges portálokról szedegetik össze a híreiket (vagy kapják orosz barátaiktól) és fordítóprogram segítségével magyarítják. Már amennyire sikerül. Úgy tűnik, ez valami hátországa a fideszes propagandamédiának, vagy ezt is ők működtetik szabadidejükben, fene tudja. Az eredeti hír egyébként a bt.dk nevű dán portálról származik. Miután a bt.dk havi olvasottsága nem éri el a 28 000 látogatót sem, kötve hiszem, hogy a magyar propagandamunkások ezt a portált bújják éjt nappallá téve.
Tehát megírták ők körben, egymásra hivatkozva a szenzációs hírt: Dániában 12 szexuális bűncselekmény elkövetője közül 10 migráns, vagy migráns leszármazottja. Az nem derül ki egyértelműen a cikkből, hogy ebben az esetben egy másfél évvel ezelőtti bírósági ítéletről van szó, melyben 12 embert ítéltek el. A 12 elkövetőből kettő volt dán hazafi, a többiek Macedóniából, Szomáliából, Bulgáriából, Irakból és Eritreából származnak. Az Origótól a PS-ig ívelő körbehivatkozásokból sajnos valahogy kimaradt Macedónia és Bulgária, itt már csak Szomália, Eritrea és Irak szerepel. Így csinálódik a jó kis háborús pszichózis a fehér keresztény magyarok számára.
Magyarországon 2017-ben a rendőrségi bűnügyi statisztika szerint 364 szexuális erőszak, 96 szexuális kényszerítés, 128 szexuális visszaélés 11 erőszakos közösülés, 10 szemérem elleni erőszak, 396 kapcsolati erőszak, 492 szeméremsértés történt, de tudjuk, a magyar áldozatok milyen döbbenetesen alacsony arányban fordulnak a hatóságokhoz (becslések szerint csak egyhatoduk). Sőt, azt is tudjuk, hogy a magyar polgárok több mint fele úgy vélekedik, hogy a beleegyezés nélküli szex még nem erőszak. Ez Dániában kissé máshogy fest.
Az ameddig nem folyik vér, semmit nem tehetünk-től a családi ügyekbe nem avatkozunk-on keresztül a Terike átesett a vak komondoron-ig csapódó magyar áldozatok 70 százaléka gyerek. Akár két éves gyerek. És ezek csak azok az ügyek, melyek kiderülnek és bekerülnek a rendőrségi adatokba...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.