2018. július 21., szombat

A FIDESZES ELVTÁRSAK GURGULÁZÓ RÖHÖGÉSE KÖZEPETTE

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2018.07.20.


"Mert olyan nem lehet, hogy valamivel egy képviselő nem ért egyet, de a fizetésemelést »muszáj« hazavinnie"

– ez áll abban a levélben, amit Tóth Bertalan, az MSZP elnöke írt a párt tagságának, és amely levél – nem tudom könnyesre röhögni magam, bocsánat – a Fidesz Magyar Idők nevű faliújságánál landolt. Az iromány lényege a propagandalap szerint, hogy a július 30-i elnökségi ülésen veszi elő az MSZP azoknak a képviselőknek az ügyét, akik a frakciófegyelmet felrúgva (!), nemmel szavaztak a képviselői fizetésemelésre.

Magyarán: valószínűleg megbüntetik azokat a renitens tagokat – Mesterházy Attila, Molnár Gyula, Szabó Sándor, Tóbiás József, Hiller István, Gurmai Zita, Korózs Lajos és Kunhalmi Ágnes vegye nyugodtan magára -, akik nem vették figyelembe, hogy az állampárt csapdát állított szegény nyomorult ellenzéki pártoknak, midőn a képviselői fizetések emelésének ügyét a képviselőcsoportok költségvetési támogatásával kötötték össze. Amennyiben nem szavazták volna meg saját tetves béremelésüket, az MSZP-frakció működési költségvetési kerete évi 55, a vidéki irodákra fordítható havi összeg pedig 53 százalékkal csökkent volna, ami az elnök úr állítása szerint vidéki jelenlétük teljes megszűnéséhez vezetett volna.

Szerencsére a renitensek nem tudták megakadályoni, hogy a fideszes csapdába pofával előre belezuhanjon a magát ellenzékinek tartó párt, ezzel szemben nagyon is jól jártak: 84 százalékkal több pénzből tud gazdálkodni a frakció, ami lényegesen nagyobb teret ad a politikai építkezéshez...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.