2018. július 10., kedd

AZ AGYATLAN SZOLGASÁGNÁL NINCS VISSZATASZÍTÓBB

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2018.07.10.


Jó reggelt, drága olvasóink! A hétfő és a kedd olyan erős versenyben van nálam ama tekintetben, hogy melyik a hét legkiálhatatlanabb napja, hogy azt el sem lehet mondani. Meg sem próbálom elmondani, inkább örülök annak, hogy szerencsére holnap szerda. Addig is, ha már sikerült feltámadni – remélem önök is így vannak ezzel -, és ha mind megvagyunk, akkor onnan folytatnám, ahol tegnap reggel abbahagytam.

Hogy tudniillik Bayer, meg az izraeli kémcég, meg a civilek lejáratása külföldi titkosszolgálatok megfigyelése alapján, összegányolt hangfelvételek, majd a nyomok váratlan eltüntetése egy a napokban megjelent újsgácikk nyomán, amely konkrétan megnevezi az akciót végrehajtó Black Cube nevű magáncéget. Miután kiderült, hogy mindenki látja, hogy mit műveltek, a lopott pénzből működő Magyar Idők, azaz Bayer lejárató cikkei visszakerültek az oldalra, Gajdics és zenekara pedig cáfolta tagadta, hogy bármilyen írást töröltek volna. Szerintük egy technikai malőr, nevezetesen a szerverük leállása okozta, hogy szombat éjszaka a portál, illetve a régebbi cikkek egy időre nem voltak elérhetőek, azonban a probléma időközben megoldódott. A magyar civileket csőbe húzni akaró kémek a magyar kormánnyal együtt mély kussban vannak. Tényleg ennyire kreténnek lehet nézni mindenkit, tényleg ilyen fapados magyarázatokkal ki lehet szúrni a szemünket? Tényleg. Leállt a szerver és pont Bayer vonatkozó cikkei váltak köddé. Ha jól láttam, a tegnap esti Sajtóklubban túlságosan el voltak foglalva a józsefvárosi ellenzék mocskolásával, nem jutott idő szóbahozni, hogy mi a helyzet az ötös számú sztárpublicista megfeneklett disznóságával. Ez nem tartozik a rajongókra. Hajlik a valóság, mint a kurva élet.

Ha már Mészáros L. jó minőségű Echo TV-jénél és a savanyú, görcsös, humortalan szolgalelkűségnél tartunk, feltétlenül ide kívánkozik: a nemzet televíziójának csúfolt propagandagyár eldobta az agyát, miután kiderült, hogy Kétfarkúék Mészáros vezetéknevű jelöltet indítanak Felcsúton, ahol a disznó- és gázszerelő zseni tavaszi lemondását követően polgármestert választanak augusztus 12-én. Az MKKP Mészáros László nevű jelöltje a Fidesz Mészáros László nevű – az Echo szerint mindenki által ismert és elismert – jelöltje ellen méretné meg magát (ez utóbbi eddig Felcsút alpolgármestere volt). Nem csoda, hogy a szolgatévé pedig eldobta az agyát:...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.