2018. július 19., csütörtök

DEBILITÁS, HAZUGSÁG, A TÁRSADALOM LENÉZÉSE, HIHETETLEN SZELLEMI ÉS ERKÖLCSI NYOMOR, PARTTALAN POFÁTLANSÁG, ARROGANCIA

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TAMÁS RÓBERT
2018.07.19.


Szép jó reggelt mindenkinek! Csütörtök van, ami mindjárt péntek előtt van, a péntek pedig a szombatot előzi egy lépéssel. Szóval mindjárt pihi, már akinek. Nekem nem annyira, pláne, hogy tegnap én búcsúzhattam, ma én köszönök be, de mit tegyünk, ha Soros György sem pénzt, sem munkatársakat nem küld, de még a Fidesz sem érzi úgy, hogy beszállna a Szalonna fenntartásába. Pedig ha valami, az igazán vicces lenne. Ha nem, hát nem. Marad a sajáterő. Hajrá!

Gondolom, senkit nem rázott meg a hír: a Fidesz megakadályozta, hogy a nemzetbiztonsági bizottság megtudja, mit tud a magyar hírszerzés arról az izraeli cégről, amelyik magyar civil szervezeteket próbált meg lejáratni, majd a lejáratásra szánt anyagot Bayer Zsolt dolgozta fel a két szép dolgos kezével. Naná, hogy nem érdeke a Fidesznek, hogy kiderüljön, ki volt a megbízó. Hogy nem Bayer csinálta a zsebpénzéből, az eléggé valószínű. De még ezt is meg tudta fejelni a Fiatal Demokraták Szövetsége – ugye emlékszünk, mit jelent a FIDESZ? -, akik mára csupán a szövetséget tartották meg, a fiatalság és a demokrácia a múlté. Halász János, korunk Hollik Istvánja a következő sajtóközleményt adta ki a témában. Érdemes ízlelgetni minden szavát. Minden benne van ebben a közleményben, ami a kormány lényege: debilitás, hazugság, a társadalom lenézése, hihetetlen szellemi és erkölcsi nyomor, parttalan pofátlanság, arrogancia:

Az ellenzék megint Sorost védi – Reagálás az ellenzéki nyilatkozatokra a mai nemzetbiztonsági bizottsági ülés kapcsán

Az ellenzék megint Sorost védi, a Nemzetbiztonsági Bizottság mai ülésén csak ezt bizonyították be. Valójában az a bajuk, hogy az oknyomozó cikkek lebuktatták Soros György hálózatát, amely támogatja a bevándorlást és ezzel aláássa Magyarország biztonságát.
Azok akarnak nemzetbiztonsági kockázatról prédikálni, akik maguk veszélyeztetik Magyarország biztonságát. Szél Bernadett maga is Soros zsoldjában áll, a Magyar Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságába egy olyan afgán szakértőt akart beültetni, aki a nemzetbiztonsági átvilágításon megbukott. A szocialisták kormányzásuk alatt orosz kémeket ültettek be a magyar titkosszolgálatba, a Jobbik pedig Kovács Béla személyben egy kémet küldött az Európai Parlamentbe.

Halász János
A Nemzetbiztonsági bizottság alelnöke, a Fidesz-frakció szóvivője

Kiadó: Fidesz-frakció (MTI-OS)


Úgy tűnik, Mészáros Lölö sportmárkában is éppen olyan zseniális, mint minden másban. Ha így haladunk, hamarosan több magyar csapat is a felcsúti mangalicaszerelő turulos gatyájában fog rohangálni a felcsúti kocafocista agybaját megtestesítő, hihetetlen mennyiségű adóforintot felzabáló stadionjaiban. Hiába, a magyar gógyi verhetetlen.

Büszkeségünk és fénylő csillagunk megérkezett Izraelbe. Még az asszonypajtást is vitte, Anikó asszony kivételesen otthon hagyta a nájlon otthonkát, a hajából is kimaradt a befőttes gumi. Sajnálatos módon a bazári nyakkendőtől nem sikerült megszabadulni. De az szemmel látható, hogy vígan vannak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.