2018. július 12., csütörtök

FELEJTSD EL AZ ÖSSZES SKANDINÁV ÉLETVEZETÉSI FILOZÓFIÁT, VÉGRE ITT A MAGYAR ÉLETÉRZÉS KÉZIKÖNYVE!

444
Szerző: HERCZEG MÁRK
2018.07.12.


Egyedi fajta vagyunk.
Van egy nyelv, amit csak mi beszélünk.
Van a világ, amit a magyar nyelven és
kultúrán keresztül csak mi látunk,
és csak mi ábrázolunk úgy, ahogy.

(Orbán Viktor)


Se szeri, se száma azoknak a nyugati életmódkönyveknek, amik olcsó tippekkel próbálják átmosni a magyar háztartásvezetők agyát. A teljesség igénye nélkül:

Hygge – A dán életérzés, amely boldoggá tesz,
Lykke – A boldogság nyomában,
Lagom – A svéd életstílus, amely kiegyensúlyozottá tesz,
Sisu – Pozitív életszemlélet finn módra,
Ikigai - A hosszú élet japán titka,
Candide vagy az optimizmus,
12 szabály az élethez – Így kerüld el a káoszt!

Ezekben egy közös van: rengeteg pénzre van hozzájuk szükség, így mindegyik út járhatatlan a számunkra. (Talán csak Jordan B. Peterson a kivétel, hiszen ha kihúzod magad, és kitakarítod a szobádat, tényleg megváltozik az életed!) Most viszont igazán szenzációs hírről számolhatunk be:akinek a modern életvezetési filozófiák eddig is gyanúsak voltak, az megnyugodhat, hiszen a Magyar Jeti Zrt. gondozásában végre megérkezett a Nemzeti Boldogságkutató Intézet interaktív kiadványa, az AZBESZTMEGBASZTA – A magyar életérzés kézikönyve (Asbestosfucked – A Definitive Guide to the Hungarian Feeling).
A szerző, Gyászi Oszkár – Marie Kondóval ellentétben – végre tényleg rendet tesz a fejekben, és megmutatja a magyar igazság és élet útját, amivel fillérekből felvehetjük a versenyt a skandináv rongyrázással, miközben a hagyományainknak sem kell hátat fordítanunk.

A továbbiakban 11+1 pontban bemutatjuk a jellegzetesen magyar azbesztmegbaszta [ˈaz.bɛst.megbɑsta] legfontosabb összetevőit, amiket kipróbálva a világon bárki megtapasztalhatja a hamisított Kárpát-medencei létezés legjavát. Minden, amit eddig rajtunk kívül senki sem tudott vagy akart kipróbálni:...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.