2018. július 5., csütörtök

FELVETTE AZ ÁLLAMI TÁMOGATÁST, MAJD VISSZAFIZETÉS HELYETT FELSZÁMOLTA MAGÁT A KAMUPÁRT

HVG ONLINE - ITTHON
Szerző: hvg.hu
2018.07.05.


Alakíts egy pártot, állíts jelölteket és országos listát a választáson (nem kerül semmibe), vedd fel az így megszerezhető kampánytámogatást, szüntesd meg a pártot. Ezt az egyszerű receptet követte a jelek szerint az áprilisi választás indulói közül eddig is az egyik legszervezettebb kamupártnak tűnő Medete.

Nehéz nem arcátlanságnak minősíteni azt, amit a Magyarországon Élő Dolgozó és Tanuló Emberek Pártja (Medete) és vezetői műveltek a választáson induló pártoknak járó kampánytámogatással. A kezdettől kamupártgyanús szervezetről egyebek között itt és itt írtunk részletesen. A párt elnöke a bírósági cégbejegyzés szerint egy bizonyos Király Miklós, akit viszont a párt egyetlen jelöltje sem ismer, helyette cikkünk készítése során mindannyian, minden alkalommal a Medete koordinátorához, Bossányi Edinához irányítottak bennünket.

Arról is többször írtunk, hogy a saját választókörzetében választási bűncselekménybe is keveredett koordinátor hogyan menekült folyton a kérdéseink elől, válasz nélkül hagyva többek között azt a dilemmát is, hogy három, majd kettő, illetve egy héttel a választás előtt miért nem látta még senki emberfia a Medete, illetve jelöltjei egyetlen plakátját, szórólapját, hirdetését vagy rendezvényét sem. Annak ellenére, hogy a párt 40 egyéni jelöltje és országos listája után kevés híján 194 millió forint állami kampánytámogatást vehetett fel, vagyis lett volna miből népszerűsítenie magát...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.